Черни смесители и душове за баня

Оценка 4.70 от 67 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 67 отзива

Черните смесители и душове често се използват в съвременните бани, чиято цветова гама обикновено е съставена от тъмно и бяло с червени акценти на места. Подобно съчетание е доста модерно и прилагано в много случаи, а сега ще разберем какви са предлаганите при нас видове и как правилно да ги съчетавате, ако сте решили да си правите такъв тип баня.

Какви видове черни смесители и душове ще откриете

Ако разгледате гамата ни, ще забележите, че тя е доста разнообразна, но предимно ще откриете черни високи смесители и черни каскадни смесители. И от двата вида съществуват стенни и стоящи модели, като разбира се преобладават по-предпочитаните едноръкохваткови варианти. Те се отличават с невероятни съвременни дизайни, предимно изработени от висококачествен месинг за продължителна безпроблемна работа и дълготрайност.

В гамата още ще намерите доста разновидности на черни душове с различни размери на главата, както и оборудвани съвременни модели с допълнително LED осветление за ефектно сияние. Особеното при тях е, че те не се нуждаят от електричество, защото самостоятелно си го произвеждат чрез специална микротурбина, задвижвана от преминаващата през нея вода.

Как да ги съчетаваме цветово

Обикновено се съчетават с бял цвят, който е и основен в помещението, защото така оборудването лесно се отличава и в същото време добре се допълват двата нюанса. В тъмно допълнително се боядисват отделни малки елементи, като первазите по пода и тавана, ако са предвидени такива или изпъкналите подпорни колони. 

Тъй като бялото лесно се цапа и по скоро петната са повече видими, често изборът пада и върху сивото, което също е добър вариант за цветова комбинация. В подобен случай, добър вариант би било, умивалника например да е бял, като така той перфектно ще се комбинира с черното и сивото. Понякога, в подобна обстановка, мебелировката в банята пък е с червени акценти, които също отлично се допълват с останалите нюанси и така се получава невероятна цветова хармоничност.

Защо да изберем Gaudi DS

Защото сме доказало се име на отрасловия пазар: 

  • предлагаме само най-качествената санитария, работейки единствено с доказалите се брандове в отрасъла;

  • стараем се да поддържаме широко разнообразие от модели, цветове и размери на най-добрите цени;

  • онлайн магазинът ни е приспособим дори и към най-малкия екран на всяко мобилно устройство, така че да пазарувате отвсякъде и по всяко време, без трудности и дискомфорт;

  • онлайн платформата ни е доста функционална и оборудвана с всички видове филтри и възможности за бърз и правилен избор, но ако се нуждаете от професионална помощ, свържете се с наш консултант.

Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
По вид
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите