Черни мивки за баня

Оценка 4.70 от 67 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 67 отзива

Производителите на санитария предлагат отделни серии само черни мивки и умивалници и сега ще разберем защо са толкова предпочитани и основните фактори преди покупка. Ще разгледаме предлаганите при нас видове и вариантите за съчетанието им.

Защо да предпочетем черните мивки и умивалници

Минималистичният и хай-тек дизайн на банята днес е много предпочитан за оформяне на интериора на помещението и това разбира се има своето логично обяснение. Този дизайн е съвременен, красив и луксозен. Както знаем, черното е символа на лукса и за целта, производителите на санитария предлагат специални серии от черни мивки и умивалници.

При тях замърсяванията и петната са почти невидими поради тъмния цвят, а отстраняването им е също толкова лесно, колкото и при останалите аналози. Ако пък предпочетете матовото покритие, мръсотиите са още по-невидими и незабележими.

Какво трябва да знаем преди покупка

Важно е да се помни, че подобно оборудване не може да се поставя във всяка баня, защото има значение цялостния интериорен проект. Тоест, останалите цветови варианти трябва да се свеждат до пастелено бяло, сиво и червено. Само в подобен случай, черната мивка и умивалник ще се впишат органично в цялото цветово оформление.

Преди покупка, трябва предварително да се информираме за размера на изделието и дали предвиденото място съответства на него. В същото време, обърнете внимание на вида смесител, който сте закупили - ако той е стенен, вземете умивалник, който няма предвиден отвор за монтажа на стоящ модел. Добър вариант също е да ги купите комплект.

Видовете, които ще срещнем в сайта

Отличават се както по размери, така и по форма. Например, в продуктовата ни гама преобладават нестандартните решения, като: 

  • триъгълни;

  • правоъгълни; 

  • кръгли;

  • монтиращи се върху плот; 

  • с мат покритие и т.н. 

Като цяло, изборът е доста голям и сме сигурни, че ще успеете да откриете търсеното от Вас решение. При необходимост от помощ, свържете се с нас онлайн или по телефона.

Как да ги съчетаваме според Gaudi DS

Ако разделим предложенията в продуктовата ни гама на класически и нестандартни, където първите имат най-обичайна правоъгълна, а вторите са с разнообразна ъглова или овална форма, то значи следва да ги използваме според предпочитанията ни. Тоест, ако цялостния интериор е замислен като нестандартен, където се избягват класическите форми, трябва да използваме само от вторите варианти.

В другия случай, ако сте любител на стандартното и общоприетото обзавеждане на баня, то следва да се насочите именно към класическите ни предложения. Не е добър избор обаче да се комбинират помежду си, защото в никакъв случай няма да се допълват. За да разгледате всичките ни предложения, посетете нашия онлайн магазин и се убедете сами в огромното многообразие.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
По вид
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите