Черни вани

Оценка 4.70 от 67 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 67 отзива

Ваната е често срещан продукт в съвременната баня и тя служи за разпускане и релакс чрез водни процедури. Сега обаче ще разберем защо да изберем именно черния цвят за подобен продукт и кога е за предпочитане да го използваме. Ще дадем и някои съвети относно правилния избор, така че ще бъде интересно!

Защо да изберем черният цвят за вана

Черната вана би се вписала идеално в интериор, в чието цветово съчетание преобладава бялото или сивото с елементи на червено. В интернет съществуват много снимки на подобна цветова комбинация и всеки сам може да се убеди, че наистина това работи. Разбира се, в подобен случай, черно трябва да бъде и останалото оборудване и обзавеждане на помещението. Тази категория интериорен дизайн се нарича хай-тек и тя в днешно време е доста често използвана.

Символизирайки уют и комфорт, тя създава много добро впечатление както на собствениците, така и на гостите Ви. От друга страна, по черната вана почти не се личат замърсяванията и петната, особено ако нейното покритие е мат. Почистването й е също толкова лесно и елементарно, както и в останалите случаи, така че напълно си заслужава покупката на подобно оборудване за баня.

С какво си подхожда

Както споменахме, правилното съчетаване е възможно само с оборудване от същата цветова гама, образувайки една обща хармонично допълваща се среда, в която всеки да се чувства прекрасно. Добър вариант би бил, подобна комбинация да е планирана още на ниво проектиране на банята, за добавяне на черни или сиви акценти например по стените или пода посредством плочките. 

Това ще бъде добро решение за органичното съчетаване на отделните компоненти, сякаш те са произведени специално за това санитарно помещение.

Как да си харесаме правилната според Gaudi DS

Разглеждайки продуктовата ни гама от черни вани, вероятно ще забележите, че в нея присъстват както правоъгълни модели, така и нестандартни обли решения. Ако например умивалникът Ви е правоъгълен, то следва и ваната да е такава. Ако обаче сте избрали мивка с нестандартна обла форма, то и ваната следва да е от подобен тип. Както казахме, отделното оборудване трябва максимално да се допълва. Ето още няколко съвета при избора:

  • размери - когато правите своя избора, трябва напълно да сте наясно с предвидените във Вашия случай размери и да ги съобразите с това, което възнамерявате да закупите. Оптималната височина е около 65-70 см;

  • материал на изработка - основно те се правят от чугун, който продължително време запазва топлината, но е изключително тежък. Неръждаемата стомана също е често използвана, но тя трябва да е поне 3 мм дебела. Акрилът е доказано красив, издръжлив и запазва дълго време температурата на водата;

  • допълнителни екстри - вече съществуват съоръжения за водни процедури с множество екстри и режими на работа. Те са с вградени дюзи, изпомпващи вода под налягане и във вид на струи.

За допълнително съдействие и запитвания относно правилния избор, комбинацията и съдържанието на комплекта, свържете се с наш сътрудник, който ще Ви помогне да направите правилния избор.

Филтри

Производител
По вид
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите