Черни бутони и активатори за тоалетни казанчета

Оценка 4.70 от 67 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 67 отзива

Активаторите и бутоните за тоалетни казанчета се използват в конзолните решения, където казанчето е вградено директно в стената. Отвън ние виждаме само бутона за пускане на водата, както и окачената на стената тоалетна чиния. Въпреки това обаче се предлагат различни дизайни и можем да направим своя избор според предпочитанията си. Нека видим защо цветът е важен и кога да използваме точно черен вариант.

Защо е важен цветът на активаторите и бутоните за тоалетни казанчета

Важно е защото, бутонът за пускане на водата е видим и той следва органично да се вписва с останалото оборудване във WC. Също така, важно е цветът на стената, на която е поставен, да е различен от този на активатора. Например, единият трябва да е по-светъл от другия. Само така добре ще се отличава и ще може да се разграничава и вписва с цвета на тоалетната чиния.

Например, ако предположим, че повечето съвременни предложения са бели или хромирани, добър вариант е стената, на която е поставен, да не е бяла. Тя трябва да е с малко по-тъмен цвят, като така бутонът ще се откроява на този фон и ще прави по-добро впечатление.

Кога да търсим черни модели

Когато се прави някакво цветово съчетание, добър вариант е подбраната гама да е такава, че нюансите да се допълват помежду си. Така например, ако искате да направите съвременен хай-тек дизайн на санитарното си помещение, редно е да заложите на черното, сивото и бялото. В подобен случай, често санитарията, като тоалетната чиния, умивалниците и писоара са черни, а заедно с тях и бутона за пускане на водата, ако е от конзолен тип.

Какво трябва да знаем преди покупка според Gaudi DS

Важно е да знаем, че основно при нас се предлагат два вида, а именно модели с фотоклетка, следящи за присъствието на човек, което означава, че неговата намеса не е необходима. Устройството сработва самостоятелно, на база подадената от сензора команда. Те още са т.н. безконтактни. Вторият тип изискват действия от страна на човека, а именно натискането на активатора, за да пусне водата. Последните са по-евтините решения, но пък безконтактните са по-високотехнологични и атрактивни.

Всички активатори за тоалетни казанчета при нас са дълготрайни и с най-добро качество на изработката. Това е така, защото ние зареждаме складовете си директно от фабриките на производителите и сме предотвратили вариантите за попадането на нискокачествени стоки.

На нас можете да се доверите, защото:

  • имаме собствена логистика за зареждане, елиминирайки вероятността от попадане на нискокачествени стоки в гамата ни;

  • работим само с експерти в санитарията с дълъг практически опит и съответното образование, като така гарантираме на клиентите си максимално адекватно обслужване;

  • винаги поддържаме голямо разнообразие, за да покрием по-големи потребителски търсения;

  • предлагаме най-атрактивни цени, а понякога и промоционални кампании;

  • за всеки продукт е налична и гаранция за спокойна употреба.

Отделно, положителните мнения в интернет за нас постоянно се множат, така че можете да ни се доверите. Ако изпитвате нужда от допълнително съдействие, свържете се с нас. Очакваме Ви!

Филтри

Производител
По вид
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите