Трябват ли ни 3D проекти за банята

Ремонтът – изключително неприятен случай. Много хора предпочитат да го започнат спонтанно, мислейки само за цвета и текстурата на облицовъчните материали. Учудва ли Ви тогава, че резултатът много рядко е удовлетворителен? Практиката показва, че ремонтните дейности, особено при баните, както и при всяко друго помещение, изискват внимателна подготовка. Първият етап – това е компетентно изготвения проект-дизайн, включващ в себе си не само предполагаемото оформление, но и описание на необходимите дейности, както и подробни разчети.

Защо е важно да имаш проект преди да започнеш

Предварителното планиране на цялата баня и разположение на отделните санитарни продукти улеснява изпълнението на цялото преобразуване и ремонтиране на помещението. Също така, един дори и набързо скалъпен чертеж би дал цялостна картина на обстановката, което пък улеснява предвиждането на най-рационалното разположение на обзавеждането и извършването на евентуални корекции.

Освен това за по-добър реализъм съществуват и множество разработени софтуерни решения, предназначени за изготвянето на 3D-проекти на помещения. Това от своя страна ще даде по-добра визуална картина на нещата и ще Ви помогне да си представите нещата в напълно завършен вид, още преди да сте започнали ремонта.

Бързо, лесно и безплатно

Понеже по-горе споменахме, че съществуват безплатни програми за създаване на 3D-обекти на различни помещения, в този раздел ще ви предложим едно такова решение, което не изисква инсталиране на софтуер, извършване на регистрации или теглене на файлове.

Тази програма е изцяло уеб-базирана и с нея се работи изключително лесно, стига само да имате въображение. Сайтът ще Ви позволи да създадете със собствените си ръце и при това напълно безплатно интериорен дизайн на:

  • апартамент;

  • хол;

  • спалня;

  • кухня и други.

Дори имате възможност да проектирате и многоетажни сгради. След това можете да съхраните резултата под формата на снимки или дори и като кръгови панорами и да ги покажете на приятелите си, разпечатате и т.н.

Сайтът е: 3d.remport.com.ua

Защо да избера Gaudi-ds

В Gaudi-ds ще откриете голяма и разнообразна продуктова гама за обзавеждане на банята. Приготвили сме Ви най-различно по вид и дизайн санитарно оборудване, като смесителни батерии, душове, строителни материали и какво би още не на най-добрите цени без аналог на пазара. Всички продукти при нас са с гаранция за качество и възможност за връщане или подмяна. Така че заповядайте при нас и няма да съжалявате. Очакваме Ви!

Споделете чрез:

1 Коментара

  • Elvira Grigorova

    27.03.2020

    Здравейте, предстои ми правене на баня в новострощ се апартамент и разбира се ми трябва консултация. Не знам дали ви работят магазините, но така или иначе предпочитам каквото мога да свърша чрез телефон и ел. поща. Здравейте, Пишете, моля мейл на info@gaudi-ds.com или се свържете с телефона там 0878 755 639

Горещи оферти