Струва ли си да изберете душ кабини по поръчка

Банята е едно от помещенията в дома, което изисква специално внимание, тъй като се използва ежедневно и постоянно. Ако сте решили да направите промяна и да подмените старата душ кабина или просто сега е дошъл моментът да си поставите такава за първи път, то прочетете следващите редове. Гауди-дс предлага душ кабини по поръчка, които определено са едно добро решение.

Кога е подходящо да изберем душ кабина по поръчка за нашата баня

Ако пространството, с което разполагате, не позволява монтаж на готов модел със стандартни размери, най-подходящо е да си го проектирате сами. Това ще ви даде възможност, освен размера, да изберете цвета на стъклото, да добавите декорации, височина на прагове, ролки, корито и всичко друго, което се сетите, за да бъдете напълно доволни от крайния резултат. Разбира се, може да направите и стандартен размер душ кабини по поръчка, като отново остава възможността детайлно да изберете всяка една нейна част. За най-взискателните ни клиенти, най-подходящият вариант е да се възползват от индивидуална поръчка, за да бъдат напълно удовлетворени след монтажа.

Какво е необходимо да проучим преди това

За да направите най-подходящата комбинация от части, които да се превърнат в съвършената душ кабина от представите ви, важно е предварително да проучите някои детайли. Сред тях са:

  • Материалите, от които ще бъде изработена - в зависимост от качеството, цената се оскъпява, но тъй като, това е нещо, което ще използвате и ще виждате всеки ден, съветваме ви - не правете компромис;
  • Формата и размерите - Те зависят от пространството, с което разполагате, и е важно внимателно да го съобразите. По отношение на формата, най-често те биват овални и квадратни;
  • Видът обков - това е начинът, по който ще се отварят вратите. Вариантите са да бъдат плъзгащи или на панти. Помислете кое е по-подходящо за вашата баня преди да поръчате.

Gaudi-ds ще изработи и най-нестандартните ви решения - свържете се с нас и ни разкажете, а ние ще се заемем с изработката. Поръчайте само параван или цяла кабина. Добавете принт фолио и получете перфектния краен резултат.

Съвети от Gaudi-ds за монтажа

Монтажът в никакъв случай не бива да се подценява. Независимо дали е готов модел или ще бъде изработена по поръчка, крайната и най-важна част е именно монтажът. Ако той е неправилен, то ще последват редица неприятни ситуации. Монтирайте сами или се обърнете към професионалист в областта. Определено това е по-добрият вариант, за да сте сигурни ще всичко ще бъде правилно направено и не би ви създало проблеми за в бъдеще.

Споделете чрез:

Горещи оферти