Какъв параван да изберем за нашата баня

Параваните за баня са все по-често срещан избор и служат както за подобряване на интериора, така и за преграждане на определени елементи. Какъв модел да изберете зависи както от вашите нужди, така и от пространството, с което разполагате. Основно, параваните за баня можем да разделим на такива с плъзгащи врати и тип “хармоника”.  Това е едно практично решение, което ви осигурява удобство и прави интериора завършен. Разгледайте предложенията на Gaudi-ds и направете най-добрия избор.

Кога е подходящо да изберем плъзгащи врати

В зависимост от това колко голямо е вашето санитарно помещение, то възможностите, които ще имате за поставяне на параван са повече или по-малко. Например ако мокрото ви помещение е по-малко, най-добрият избор е да изберете параван с плъзгащи врати. Той няма нужда от допълнително пространство, освен това, на което е разположен. Благодарение на плъзгащите врати, почистването е лесно, а запазването на цялото пространство сухо е гарантирано. Ако това е моделът, който харесвате най-много, заложете на него дори и да разполагате с много свободно място.

Кога да предпочетем тип хармоника

Това е другият най-често търсен модел. Тип “хармоника” е подходящ тогава когато санитарното оборудване е кръгло или овално. Така отварянето и затварянето на вратите е лесно, а почистването отново ще бъде безпроблемно. Гауди-дс предлага голямо разнообразие от модели, благодарение, на които да откриете най-точния за вашия дом. Независимо какъв параван за баня сте избрали, най-важното е да ви бъде удобен и да върши най-важните си задачи - да запазва банята суха, да предотвратява развитието на бактерии, да се почиства лесно и други.

Какво още трябва да проучим според Gaudi-ds

Освен изборът на форма, която може би лесно ще изберете, вие трябва да помислите и проучите и други фактори, по които да намерите подходящ за вас и вашите нужди модел. Сред тях са:

  • Материалът, от който са изработени - обикновено моделите са стъклени, от плексиглас или пвц. Оборудването в банята не се сменя често, съветваме ви, залагайте винаги на качествени материали;
  • Статични или подвижни - дали просто да служи за преграда на дадена зона или да се движи, като изцяло да може да отделя мястото за къпане;
  • Дебелина на стъклото - стъклата се произвеждат от висококачествен материал, който е издръжлив на евентуални леки удари.

Всички ваши въпроси задайте на нашите опитни консултанти, Те с радост ще ви отговорят и ще ви помогнат да направите най-добрия избор. Гарантираме ви качество и добри цени - възползвайте се.

Споделете чрез: