Малко повече за смесителите за баня

Съвременните смесители за баня, това е не само функционално, но и естетическо оборудване. По своите технически характеристики, аксесоарите, предлагани към днешна дата се различават от подобните продукти от минали години. Така че нека разгледаме какви са смесителите за баня, техните силни и слаби страни и как да изберем най-добрия вариант.

Видове смесители за баня

Всички видове се класифицират по няколко основни параметъра. В зависимост от разположението на тръбите, те могат да бъдат вертикални или хоризонтални. Те се разграничават и по вътрешното си устройство на:

  • двувентилни - снабдени са с два отделни крана за подаване на студена и топла вода;

термостатни - вътре имат специална технология, поддържаща постоянна предварително определената от потребителя температура;

  • едноръкохватни - имат само един лост (ръкохватка), който позволява едновременно да се регулира налягането на топлата и студена вода;

  • безконтактни - високотехнологични джаджи, които се основават на електрически клапани с елементи на автоматика. Струята започва да тече при поднасяне на ръцете (или друг предмет).


Как да избера правилния

За правилния избор е необходимо да се следват някои критерии. След като вече сте определили вида на аксесоара, трябва да се обърне внимание и на материала, от който е изработен.

Кой материал да предпочетем?

Повечето предлагани от производителите модели са изготвени от хром и месинг. Устройствата, произведени от тези метали и техните комбинации, са най-надеждните и удобните.

Марката също има значение

В класацията на качествените продукти от този тип, високи позиции заемат тези на немските производители: Hansgrohe, Grohe и други. С повишено внимание трябва да се отнасяте към най-евтините китайски модели, тъй като материалите, използвани за производството им, могат да развалят качеството на водата.

Не забравяйте в магазина Gaudi-ds да се консултирате с професионалните ни оператори за това какъв смесващ аксесоар от представените на витрината е по-добре да си купите. Не бързайте с избора, защото това устройство се купува не за една година употреба.

Защо да избера Gaudi-ds

Основният критерий, по който си заслужава да предпочетете нас пред останалите, е гаранцията за качество, която съпътства всеки наш продукт. А имайки предвид реномираните брандове, възможността да си спестите доставката, да върнете покупката или да я подмените с друга, директно не Ви подлага на никакъв риск от грешки. Така че заповядайте още днес!

Споделете чрез: