Как да изберем биде

Бидето е приспособление, имащо голяма прилика с умивалника. То се използва за измиване на долната част на тялото след тоалетна. В действителност се смята, че дори не е необходимо използването на тоалетна хартия, ако в банята има наличие на такова приспособление. То е лесно за използване и е подходящо за измиване на краката, къпане на малко дете и т.н. Може също така да се използва и за ежедневна хигиена.


Особености при монтиране

Към днешна дата, пазарът на санитарно оборудване е пълен с различни модели, функционалности и дизайни, които със сигурност ще Ви зарадват и отговарят на всички изисквания.

Важно предимство на бидето е лесният му монтаж. Свързването на устройството към канализацията е по силите дори и на начинаещите в санитарното дело. По-долу ще разгледаме накратко особеностите при монтажа на класичесическите модели.

  • На първо място се извършва подготовка за предстоящата работа. Необходимо е внимателно да прочетете инструкциите по монтажа и да си набавите всички необходими средства за това;

  • Извършва се монтирането на отделните компоненти, като сифона и смесителя;

  • При инсталирането на сифона се използва гофрирана тръба, чийто край се свързва към решетката за източване. Затегнете местата на съединенията доста здраво, но не прекалявайте; Правете това с ръце, в противен случай може да повредите резбата;

  • От задната страна прокарайте вторият край на отводната гофрирана тръба;

  • Закрепете уреда здраво. Внимавайте да не объркате разположението;

  • Свържете към канализацията. Въпреки, че тази стъпка е почти на последно място в нашите инструкции, подготвителната работа трябва да се извърши още на етап ремонт в банята;

  • Проверка на изрядната работоспособност на уреда.

Комфортност

Удобното биде с настройваема температура на водата може да се превърне в истински помощник при извършване на личната хигиена. То не само помага за перфектното почистване на кожата след всяко ползване на тоалетната, но и намалява до минимум неприятните усещания. Освен това, например, при наклонности към хемороиди, редовните измивания с умерено хладка вода имат още и закаляващ ефект, предотвратявайки развитието на заболявания.


Защо Gaudi-ds

В интернет магазина Gaudi-ds ще откриете огромно разнообразие от различна по вид санитарна техника на възможно най-добрите цени с вариант за връщане или подмяна на закупения продукт(и). Ние ви даваме сигурност при пазаруването, тъй като всеки наш продукт е придружен с гаранционен срок, а квалифицираните ни оператори ще Ви помогнат при правилния избор на продукт за банята. Така че не се чудете повече, а се свържете с нас.

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: