Какви плочки да изберем за кухнята

Обособяването на кухненското помещение би могло да бъде истинско предизвикателство за желаещите да постигнат уютна и приятна обстановка в дома си. Тази стая се определя като мултифункционална, тъй като в нея извършваме поредица от дейности с важно значение за цялостното усещане, което ще получим по време на престоя си вкъщи. За целта трябва да изберем красиви и висококачествени плочки, които да поставим и на подходящите за целта места. Уникални стенни облицовки има в онлайн магазин Gaudi-DS, където ще намерите различни видове покрития за под, стени и отделни участъци в жилището. 

plochki-za-kuhnya

Какви плочки са подходящи за кухнята

Изборът на стилни и ергономични мебели за кухня е началото на преустройствените промени, с които всеки ще трябва да се заеме в някакъв момент. Покупката на устойчив покривен материал за под, стени и гръб за кухня е също ключов елемент от интериорните промени в стаята за готвене и хранене. 

В магазин Gaudi-DS ще намерите луксозни и качествени предложения като гранитогрес, теракот, мозаечни и матирани плочки. Когато не знаем какво покритие да изберем, трябва да вземем предвид пространствените особености на помещението и зоната, която планираме да декорираме. А именно:

  • Стените около печката и мивката - за най-подходящ покривен материал в случая се определя фаянсът, който има отлични експлоатационни качества;

  • Плотове - тук можете да заложите на гранитогреса, тъй като той издържа на температурните промени, на удари и надраскване. Освен това предлага и разнообразие по отношение на цветовете и дизайна;

  • Под - за тази част от кухнята можете да изберете теракот и гранитогрес, тъй като при тях водо- и влагоустойчивостта са много високи, а здравината на материалите е също сред основните качества на този вид плочки. При избора им трябва да обърнете внимание и на антихлъзгащите им свойства.  

Кухненското помещение трябва да е практично, красиво и лесно за почистване, за да извършваме обичайните домакински дейности безпроблемно и с удоволствие. Общата визия на стаята е добре да бъде стилна и атрактивна, а за целта е нужно да заложим на облицовъчни материали от най-висок клас и с интересен дизайн. 

Как да ги изберем

За да изберем подходящи за кухнята плочки, е хубаво да обърнем внимание на неща като:

  • Размер;

  • Качество;

  • Текстура - мат или гланц;

  • Цвят;

  • Стил;

  • Цена.

Добрият избор несъмнено ще доведе и до страхотни декоративни и интериорни резултати, които с магазин Gaudi-DS ще успеете да постигнете много лесно. Разгледайте онлайн продуктовата гама и поръчайте красота за дома си.

Споделете чрез:

Горещи оферти

Свързани продукти

More info
ContactОбади се