Съвети за стил с облицовъчни плочи на холната стена

Облицовъчните плочи набират все по-голяма популярност, заради красивите си форми и функционалните им свойства. Могат да бъдат поставени във всяка стая на дома, създавайки приятен външен вид и уют. Холът или всекидневната е сред помещенията, в които прекарваме изключително много време. Поставете облицовъчни плочи там и изградете стилна визия, която определено ще прави впечатление. Разнообразието от модели, което предлагаме, помага на дори най-претенциозните клиенти да открият продуктите, задоволяващи вкуса им.

Облицовайте стената зад секцията с телевизора

Облицовъчните плочи служат за имитация на различни материали, сред които:

  • Имитация на камък;
  • Омитация на тухлички;
  • Имитация на зидария;
  • Керамични и други.

Те са чудесно решение както за външна кухня, така и за вътрешни стени. Сред най-честите и най-добрите дизайнерски решения е поставянето на облицовъчни плочи зад секцията с телевизора. Така ще създадете един перфектен и различен кът в хола, който ще изглежда луксозно и по последните тенденции на модата. Постигнете различни форми в различни нюанси, избирайки от голямото разнообразие на модели, които Гауди-дс предлага.

Използвайте светли цветове за тъмен под

Сред дизайнерските съвети е внимателното подбиране на цветове. Например ако подът във вашия хол е по-тъмен, то за облицовката заложете на светли цветове. По този начин ще създадете усещане за по-голямо и просторно свободно пространство. Раздвижете интериора на вашия дом и вкарайте усещане за присъствие на естествени материали. Изберете модел с по-малки размери и го поставете зад телевизора. Разчупете еднообразните стени, вкарайте различни цветови нюанси и завършете напълно интериора, залагайки на облицовъчни плочи. Не забравяйте да ги съобразите цветово с всичко останало в помещението, за да не получите обратен ефект.

Бонус съвет от Gaudi-ds

Облицовките за стени са практично и добро решение. Те се полагат и почистват лесно, а в същото време са перфектен завършек на интериора. Съветваме ви да изберете облицовка в няколко цвята, която да подхожда на мебелите в даденото помещение. За външни кухни, барбекюта и веранди заложете на по-големите форми и по-тъмните цветове, докато за вътрешните стени използвайте компактни размери в светли цветове, създаващи усещане за комфорт и по-широко пространство. Ние работим само с висококачествени продукти, които са в пълно съответствие с предлаганите цени. Едно е сигурно - каквото и да изберете, със сигурност няма да бъдете разочаровани.Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: