Какви аксесоари трябва да имате около мивката - за здраве и красота

Днес съществуват отделни малки задължителни аксесоари в банята, помагащи ни да поддържаме добрата си външност и здраве всекидневно. Кои са те ще се опитаме да разясним по-долу и да обясним, защо те са ни полезни.


Дозатор за течен сапун и сапунерка

Въпреки, че е възможно да притежаваме и двете, дозаторът е за предпочитане, защото миенето с него позволява поддържане на по-добра лична хигиена. Когато се мием с обикновен сапун, върху него остава част от мръсотията и следващия, който го ползва всъщност я прехвърля върху ръцете си. При течния вариант, подобен ефект е елиминиран, но все пак по невнимание често се случва течността в дозатора да свърши и е хубаво да притежаваме и обикновен сапун.

Все пак, при неговото внимателно измиване и изплакване, по-горе описаното неудобство се елиминира, но се изисква да се извършва от всички членове на семейството.

Поставка за четки за зъби

Значително различаващи се по дизайнерско изпълнение и функционалност, днес има модели за употреба от един или няколко човека в семейството. Тяхното основно предназначение обаче е да държат четката за зъби на едно определено място и тя да не се замърсява. Употребата на подобен аксесоар със сигурност ще ни позволи да повишим хигиената си и съответно нашето здраве.

Избор на варианти има много и те се характеризират с различни цветови решения или ярки образи на отделни персонажи на филмови герои.

Хавлийник

Разликата при употребата на хавлийник и закачалка се състои в това, че във втория случай, хавлиите стоят събрани и съхнат по-трудно. На следващо място, в този вид е възможно възникване на мухъл и бактерии поради невъзможността от равномерно проветряване. При хавлийника, хавлията всъщност е простряна и тя може да съхне равномерно отвсякъде и не се създават предпоставки за образуването на неприятни миризми и микроорганизми.

Ето как допълнително да се погрижим за здравето си. Разбира се, предлагат се и различни модели, позволяващи поставянето на повече от една кърпа.

Увеличително огледало

То притежава способността да увеличава няколко пъти образа, оглеждащ се в него, осигурявайки по-ясната видимост на порите на кожата по лицето и белезите, които при обикновения случай трудно биха били видени. Подобен ефект дава възможност за по-прецизното нанасяне на грима, както и оформянето на околоочната линия. Налични са дори преносими миниатюрни модели, позволяващи Ви да ги носите в чантата навсякъде с Вас.

Използвайки такова огледало, със сигурност ще можете по-прецизно да поддържате красотата и визията си, а с това ще се подобри и самочувствието Ви.

Ако сте в търсене на някой от описаните по-горе аксесоари, заповядайте онлайн на Gaudi-ds, където Ви очаква:

  • огромен асортимент от възможности за подбор;

  • отлични цени и промоционални оферти за още по-изгодни покупки;

  • само експерти, готови да Ви съдействат с правилния подбор и да отговорят на запитванията Ви;

  • високо качество на продуктите, защото ние държим на него;

  • всичко необходимо за да направите банята си по-хигиенично и приятно помещение за релакс.

Очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: