За какво е полезно джакузито

Хидромасажни процедури - същност и функции

Подобни процедури оказват положително влияние върху порите на кожата и като цяло върху нейното състояние. Подобряват кръвообращението и оказват успокояващ ефект на мускулите след тежък работен ден.

Функционалността се извършва чрез специални вградени във ваната дюзи, осигуряващи изпомпването на водата под налягане, образувайки мощна водна струя, удряща се в определени точки на тялото. 

Ползата от водния масаж

Когато струите идват отвсякъде и обгръщат определени зони от тялото Ви, усещате леко гъделичкане, а ефектът е релаксиращ и приятен. След продължителна употреба, Вие чувствате облекчение, а кожата добива приятен зачервен тен, придружен с тонизиращо усещане.

Лечебно-профилактични свойства

Със своите терапевтични способности, хидромасажът може да се прилага с различна интензивност на потока за да се окаже въздействие върху определените телесни зони. Под повишената температура, порите на кожата се отварят и изхвърлят натрупалите се замърсявания и токсини.

Лечение на гръбначния стълб и ставите

Помага и при някои заболявания, като артрит, опорно-двигателния апарат, невроза. Генерираните водно въздушни струи от съвременните джакузита, човек получава двойна полза: състоянието му се облекчава, болката в ставите и гръбначния стълб изчезва и благодарение на стимулирането на кръвния поток се подобряват двигателните функции.

Положително въздействие на нервната система

Водната терапия се използва при лечение на заболявания на централната и периферна нервна система. Действа благоприятно при увреждания на гръбначния мозък, при неврит и невроциркулаторна дистония. Представлява ефективен начин за облекчаване на стреса, хроничната умора, нервността и раздразнителността.

Хидротерапия в програми за корекция на фигурата

Стимулирайки кръвообращението, хидротерапията спомага за отстраняването на излишните течности в организма, облекчавайки подуването и изчиствайки токсините от тялото. Изключително ефективно е за хората с наднормено тегло и наличие на целулит, предоставяйки приятни усещания и разтоварващо чувство.

Видове джакузи в Gaudi DS

При нас онлайн ще откриете два вида:

  • вътрешни - обикновено притежават правоъгълна форма и се характеризират с повишени размери, за лягане в цялата вана. Предпочитани са в по-обширните бани, където пространството не е оскъдно;
  • ъглови - предназначени за малки и компактни санитарни помещения, тези устройства заемат минимално място от пространството на банята и в същото време осигуряват достатъчно площ за комфортно къпане.

Ако и Вие искате да получите подобно джакузи за своя дом, тогава заповядайте онлайн в Гауди, където ще откриете разнообразие и от двата описани по-горе вида на достъпни цени и с дълга гаранция за спокойна употреба. Заповядайте, очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: