Какви електрически лири за баня да изберете

Електрическите лири за банята са поредния вариант за поддръжка на комфортна и уютна среда за провеждане на хигиенни процедури и за сушене на кърпите. От какви материали са направени и съобразени ли са техните форми според тези на помещението ще разберем по-долу.

От какви материали са направени

Обикновено лирите на ток са алуминиеви, но има и стоманени, така че цената им остава достъпна и в същото време ефективността е на високо ниво. На външен вид най-разпространени са белите варианти, които добре се съчетават с останалото оборудване. Въпреки това, често се срещат и модели с лъскава полирана повърхност, наподобяваща огледалното покритие на водните смесители.

На който и от вариантите с външно оформление да заложите, влизайки в банята всеки път ще усещате комфортната температура в помещението и след излизане от ваната или душа, под ръка ще получаване добре затоплена кърпа или хавлия, която да облечете върху мокрото си тяло. Така, тя бързо ще поеме влагата и ще Ви кара да се чувствате страхотно.

Различни форми, според банята

Вече съществуват множество различни оформления на самите изделия и те се подбират спрямо вместимостта на помещението. Най-разпространени са например моделите с една тръба и извита в змиевидна форма или тип стълба, както и множество други дизайнерски решения. Ако планирате да сушите няколко кърпи наведнъж за всеки член на семейството, то препоръчително е да заложите на типа “Стълба”, притежаващи множество хоризонтални прегради.

Характерното при тях, е че са високи, но тесни и наподобяват строителна стълба. Важно е също да отбележим, че подобен аксесоар се монтира на малка стена, защото няма да изглежда естетически органично на голямо пространство, като единствен елемент.

Какво трябва да знаем за ширината

Когато подбираме точните размери е нужно да обърнем специално внимание на ширината на прибора. Тоест, тя трябва да е с 10-15 см по малка от свободното на стената място. Това ще Ви помогне по-лесно и без особени трудности да инсталирате устройството. На следващо място, така ще изглежда по-красиво, вместо точно да се вмества в предвиденото за инсталацията пространство.

Ето защо ние Ви препоръчваме да посетите онлайн Gaudi DS, където Ви очаква гама с доста разнообразни по размери и мощност предложения. Всички те са с отлично качество на изпълнението и се предлагат с дълга гаранция и на евтини цени. Залагайки на нас ще получите още:

  • голяма селекция от модели за най-добър подбор;

  • адекватно клиентско обслужване от експерти в областта с дългогодишна практика;

  • изгодни условия за пазаруване, обслужване и доставка;

  • лесна за работа онлайн платформа, позволяваща бързо да направите предвидените от Вас покупки, без регистрации и оставяне на лични данни;

  • бърза обработка на заявките и срокове за доставка.

Можете да разчитате на тези и още куп изгодни оферти само онлайн на Gaudi-DS.com И да припомним, че ако се нуждаете от професионално съдействие, трябва просто да се свържете с нас! Очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: