Модерна и луксозна баня с душ системи за вграждане

Развитието на високите технологии навлезе и в санитарията, в следствие на което се появиха т.н. душ системи за вграждане, позволяващи да притежаваме една наистина модерна и луксозна баня. Но какво всъщност представляват тези инсталации и за начинът им на монтаж ще стане дума в настоящия ни материал.

Какво представляват системите за вграждане?

Представлява частично или напълно вградена в стената тръбна инсталация, а отвън се виждат само основните елементи, като душа и смесителя за вода. Скриването на тръбите се извършва още на ниво ремонт. Отделните компоненти могат да се купят в комплект или поотделно, но от естетична гледна точка е препоръчителен първият вариант.

Влизайки в една баня с такъв тип продукти, в нея се създава чувството, че те просто са закачени по стената и са част от интериора, без да се забелязват никакви комуникационни и свързващи тръбни елементи. Така всъщност изглеждат съвременните санитарни помещения и те са изключително красиви и елегантни.

Как се извършва монтажа?

Поставянето на смесителя е с лека особеност, различаваща го от процеса при обичайния модел. Тук самият компонент е събран в малка пластмасова кутия, вкопаваща се в стената, а отвън се вижда основно декоративния панел и контролните части. Душът също има собствен индивидуален извод, в който се монтира и се поставя предпазното капаче, което има и декоративна функция.

Препоръчително е мястото между предпазните капачета и стенната повърхност да се облицова със санитарен силикон, предотвратяващ проникването на влага. В противен случай ще се развие мухъл и бактерии. Особено подходящ е ако има стенна конструкция от гипскартон. Понякога е предвидена и специална метална колона, държаща “слушалката” на определена височина. Тя се движи нагоре и надолу, с възможност за прецизно регулиране.

Кога е подходящо да се избере?

Ако не искате да виждате излишни елементи, като свързващи маркучи, тръби, преходници и т.н., а желаете да са видими само използваните и нужните компоненти, то тогава погледнете към настоящата система. Тя придава допълнителен уют и лукс в помещението и е еднакво удобна за употреба, както и при конвенционалните варианти.

Изключително препоръчително употребата в тесните ограничени пространства за максимална оптимизация на мястото, без излишни видими части.

Също така, ако сте привърженици на последните технологии и трендове в областта, това в момента е последният писък в санитарията и ще изградите една наистина съвременна и луксозна баня. Ако сте в търсене на подобно оборудване и искате да получите:

  • най-добрите оферти в бранша;

  • възможно най-ниските цени;

  • професионално обслужване;

  • иновативна и лесна за пазаруване уеб-платформа;

  • пробен срок за тестване на покупката и възможност за връщане или подмяна.

То тогава онлайн магазина Gaudi-ds Ви очаква. Заповядайте!

Споделете чрез: