Да добавим декор в банята

След, като мине време от последния ремонт на банята, в даден момент настоящия интериор започва да ни омръзва и жадуваме за някаква промяна, която да внесем, но в същото време това да не ни коства много средства. В долните редове ще разгледаме някои техники за бързо и евтино разнообразяване на интериора.

Как да променя банята си?

Вероятно често си задавате подобен въпрос, щом четете статията? Съществуват някои техники, които спокойно можете да приложите във всеки санитарен кът. Ако сте използвали плочки, например ги префугирайте с друг цвят фугираща смес.

После сменете завесата, поставяйки нова със свежо изображение. Това със сигурност ще добави елемент на промяна и няма как да не го забелязвате при влизане в помещението, а смяната става наистина за секунди.

На пазара вече се предлагат доста оригинални винилови стикери за плочките. Те внасят изключително разнообразие и атмосфера, което ще Ви зарежда с положителна енергия с всяко посещение на банята. Те са водоустойчиви и се използват за прикриване на появилите се с времето недостатъци по плочките. Лесно се отстраняват, без да оставят следи.

Погрижете се за краката си, поставяйки в сухото помещение нова и красива постелка с оригинално изображение или фон върху нея. Ако успеете и да я съчетаете с изображението на завесата, ще стане много красиво и хармонично. В случай, че имате колебания в декорирането на санитарния кът, свържете се с нас.


Какви типове декор има

Като цяло са подови и стенни. Възможно е използването на едните или другите или и на двете -  най-добрият вариант, особено ако се съчетават помежду си. Към момента се предлага изключително разнообразие от подобни продукти и имате достъп до богат избор, включително и в онлайн магазина Gaudi-ds, където цените и качеството са без аналог.

Представете си, че можете да преобразите санитарното помещение само за ден или два и в него да внесете много промяна и свежест с минимални средства! Страхотно! И това го правите всеки път, когато настоящият интериорен дизайн Ви омръзне. Потърсете ни за повече информация!

Как да разнообразя

Принципно и най-малкото изменение във външността веднага се забелязва, но ако процесът е комплексен, той става по-видим и ефектът е значително по-добър. По-горе дадохме някои примерни идеи, а ако събудите гения във вас, може да се измислят още хиляди креативни варианта.

Ако например сте отделили по-голям бюджет за декорация, сменете и отделните аксесоари - кошчето, закачалката, огледалото и т.н. Дори  и само изменението в осветлението ще окаже положителен ефект.

Ако се нуждаете от допълнителни консултации относно индивидуален случай, свържете се с нашите експерти по интериорен дизайн и те с радост и БЕЗПЛАТНО ще Ви съдействат, обсъждайки с Вас подробно проекта. Те ще дадат насоки за действие, а избирайки нас, като партньор в начинанието, получавате още:

  • най-добрата цена на пазара;

  • гратисен период за проба и тест на покупката и при желание възможност да я върнете;

  • гаранция за качество на продуктите;

  • огромна гама от разнообразни стоки за по-подробен и гъвкав избор;

  • кратки доставки до цялата страна;

  • бърза и интуитивна уеб-платформа за пазаруване, дори и през мобилни устройства.

Тези и още куп изненади Ви очакват, само ако изберете Вашия верен партньор в строителството Gaudi-ds. Заповядайте, очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: