Детска баня в свежи цветове

Отделната детска баня би напомняла на хлапето за един приказен свят, предизвиквайки асоциации с популярните анимационни филми и герои. Това провокира в малчугана огромна радост и чувство за присъствие в околна среда, която е свикнал да вижда по телевизията. В днешния ни материал ще разберем как да постигнем този ефект.

Какво обзавеждане да избера

В зависимост дали санитарният кът се прави за момче или момиче, има различни варианти и за двата случая. При момченца е хубаво да се заложи на ярките цветове, предизвикващи радост и вълнение - синьо, зелено, а защо не и жълто.

В такова помещение е добре да присъстват герои като Супер Мен, Батман и други подобни. Една такава среда изключително много ще повдигне настроението на малчугана. Предлагат се също и много разнообразни видове забавни винилови лепенки, картинки, цветни плочки с тематични рисунки и дори триизмерни играчки.

Как да се спра на дизайн за момиче

Добре е в случая да присъстват герои от харесваните анимационни филмчета за момичета като куклата Барби, Елза и Ана, Мики Маус и т.н. Добър вариант е употребата на розови или лилави ярки нюанси. На пазара дори се предлагат разнообразни завеси за вана, с изобразени върху тях различни фонове, като морско дъно, цветя на полянка и много други.

Плочките по стените например могат да са в светло розово, а някои от елементите в обзавеждането да са в лилаво, в комбинация със светло жълто, създаващи пъстра и радостна обстановка в помещението. Добра идея е наличието на малко столче или декоративна стълбичка, за достигане до умивалника и други подобни елементи.

Как да направя цветна баня

За постигане на добър ефект се препоръчва употребата на ярки и сочни нюанси, които са успокояващи и се асоциират с използваните цветове в детските филмчета. Това са:

  • червеното;

  • светло жълтото;

  • синьото;

  • розовото;

  • лилавото;

  • оранжевото и т.н.

Всички те са подходящи за комбинация, в разумни граници разбира се, а добавянето на различни лепенки с картинки, завеси с фонови изображения и подобно обзавеждане ще създадат цялостна детска обстановка, на която не би устояло нито едно мъниче. Колкото повече елементи има, напомнящи на средата от анимационните филми, толкова по-добре.

Ако имате колебания в избора и търсите професионален съвет за реализацията на най-хубавия санитарен кът, винаги можете да се свържете с нас и ние ще улесним задачата Ви с готови идеи, конкретно за Вашия случай. В онлайн магазина Gaudi-ds се предлага огромно разнообразие от подходящи стоки на неустоими цени, така че ще отговорим дори и на най-нестандартните идеи. Очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: