Ретро баня

Старинната баня в днешни дни е доста екзотично решение, носещо исторически послания, благодарение на характерните цветове и специфичен дизайн на оборудването. Към момента подобно обзавеждане е много оригинално, а съвременната санитария със старинен стил може да създаде един много красив и функционален кът за лична хигиена. Нека видим, как да постигнем това.

Как да направя баня в ретро стил

Само си представете как би изглеждало мястото за лична хигиена с подобно изпълнение, характерните за онова време форми и извивки на санитарното оборудване? Един разкош, който ще Ви връща назад във времето, всеки път когато го видите. Въпросът обаче е как да го постигнем?

Въпреки, че вероятно на пръв поглед задачата изглежда трудна, тя всъщност се изпълнява доста по-лесно. Всичко се състои в цветовото оформление и външността на отделните елементи на обзавеждането. Например, специфичните за този изглед цветове са черното и бялото, съчетани в разумни граници със светъл нюанс на червеното.


Какво ми трябва за да постигна такъв ефект

Стените е най-удачно да са в бяло, а мебелите в черно или сиво, а пода да е с черни шахматно наредени плочки. Някои аксесоари или елементи може да са в светло червено, което ще допълни усещането за старинност. Погрижете се за малките детайли, защото те оформят цялостната визия. Например рамката на огледалото също да е в ретро стил, умивалника, шкафчетата, ваната и всичко останало.

Най-добър и ефективен е варианта, ако предварително направите 3D-визуализация на цялото помещение. Представете си, че така ще видите всичко в готов вид и ще направите нужните размествания, ако нещо не Ви харесва или устройва, ще добавяте или отстранявате елементи от обзавеждането, още преди да сте го направили! За целта могат да Ви помогнат нашите експерти, които ще Ви съдействат за реализиране на идеята!

Има ли мебели за баня със състарен ефект

Има такова санитарно оборудване и то при нас е в изключително разнообразие на дизайни и функционалности на най-добрите в бранша цени. При нас ще откриете най-разнообразни продукти със състарен ефект, с най-високо качество и:

  • бързо и качествено обслужване;

  • професионални консултанти, готови с радост по всяко време да Ви съдействат в реализирането на идеята;

  • гаранция за най-високо качество;

  • времеви период за тестване на покупката и при нужда да я подмените или върнете обратно;

  • безплатна доставка при поръчки над 200 лв.;

  • имате дори възможност да проверите стоката преди да я платите.

Тези и още куп добри изненади Ви очакват, ако изберете онлайн магазина Gaudi-Ds, така че очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: