Мозайка в банята

За облицовката на банята се предлага огромно разнообразие от продукти, сред които се нарежда и мозайката, състояща се от малки квадратчета, подредени върху едно платно, което се залепва по стените или пода. Така придава съвсем модерен облик на помещението, но заслужава ли си да изберем подобен материал за новия ни санитарен кът и изисква ли допълнителни грижи, ще разберем в долните редове.

Устойчива ли е на замърсяване?

Освен, че има висока степен на влагоустойчивост, тя изключително лесно се почиства и поддържа в добро състояние дълго време. Достатъчно е нейното забърсване с влажен парцал и готово. Можете отново да се наслаждавате на първоначалния ѝ блясък.

Като цяло е с висока устойчивост на замърсяване, но не се препоръчва третирането ѝ с агресивни химически и абразивни препарати, защото те могат да развалят повърхността. Поради своята гладкост, почистването е изключително лесно и не е необходима употребата на силни и агресивни средства.

Импрегнира ли се мозайката?

След полагането, не е необходимо да се прави нищо друго за нейната устойчивост и изпълнение на предназначението ѝ. На пазара вече има доста огромен избор както на различни размери на плочките, така и цветови и графични решения. Това позволява свободно да впуснете въображението си и да направите една красива, модерна и функционална баня.

Този тип облицовъчен материал е подходящ за под и стени, също позволява обхващането на дори и най-труднодостъпните места, поради своята гъвкавост. За поддръжката няма да сте ангажирани нито с допълнително нанасяне на препарати, нито с още извънредни дейности.


Къде се поставя?

Предимно се полага в кухните и баните, където степента на влажност във въздуха е висока. Поради своята красива и елегантна външност, служи за декорацията на стенни или подови покрития. Позволява комбинация от различни цветови нюанси, така че интериора да се разчупи от монотонния настоящ фон.

Ако сте се спряли на подобно покритие, ние в онлайн магазина Gaudi-ds сме подготвили огромно разнообразие от налични решения, като стъклокерамична и стъклена мозайка с цветови тонове или декорации на достъпна цена. В случай обаче, че изпитвате затруднения в избора и искате да се консултирате със специалист, винаги можете да се обърнете към консултантите ни с допълнителни въпроси и те с радост ще Ви съдействат.

Освен това, при нас Ви очаква:

  • само нови стоки;

  • гаранция за качество и дълготрайност;

  • пробен период, в който да изпробвате покупката и при нужда да я върнете или подмените;

  • екип от експерти в областта за съвети относно постигането на по-ефективни резултати;

  • различни стоки по цвят, размери и функционалност;

  • възможност за безплатна доставка и много други. Заповядайте, очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: