Тоалетна с Rimless

Все повече хора започват да повишават нивото си на лична хигиена, подбирайки за банята си специално санитарно оборудване, като тоалетните чини, които са снабдени с Rimless технология за подобряване на отмиването. Нека разберем кое е новото в случая.

Какво е иновативното в технологията?

Иновацията в случая се намира в самата конструкция на вътрешността на тоалетната чиния и повърхността се измива почти перфектно и до блясък. Тук е отстранен горният пръстен с вдлъбнатина, в който по-рано се образуваха много вредни бактерии. Също така, благодарение на подобрения дизайн, почистването е по-ефективно и като детска игра.

Спрете да се притеснявате за добрата хигиена в банята, благодарение на подобрената конструкция с Rimmless технологията за перфектна чистота. Вече достигате до всеки ъгъл и чинията винаги ще изглежда чиста и искряща.


Какво представлява?

По специалното в това оборудване е отстраненият, характерен за обикновените модели, горен пръстен с вдлъбнатина навътре, пречеща на доброто почистване. Сега траекторията на преминаване на водната струя е променена и тя под определено налягане “обикаля” горната странична част, обливайки цялото пространство, като по този начин отмива всички мръсотии от него.

Според експертите, предимствата са следните:

  • Липсват всякакви кухини, пречещи на доброто измиване;

  • Разпространяването и размножаването на бактериите и микробите е сведено до минимум;

  • Изключително лесно измиване, без недостъпни зони;

  • Необходими са по-малко почистващи препарати;

  • Изключително красив и съвременен дизайн;

  • Пестене на вода, поради по-малкото количество, нужно за отмиването.

Как се монтира моноблок?

Преди да обясним особеностите на монтажа, смятаме че е по-разумно първо да разясним какво е моноблок? Представлява цялостна конструкция между тоалетната чиния и казанчето за вода - те са неразделна част един от друг, образуващи общ блок. Предимството се крие в липсата на допълнителни свързващи елементи между двата компонента, повишавайки се тяхната дълготрайност и безпроблемна работа.

Процесът по монтажа започва с определяне на местата за разпробиване на отворите за дюбелите. За целта, санитарният елемент се налага така, както бихме искали да остане за постоянно. После върху пода, очертаваме цялата обиколка, отбелязвайки със странична черта местата за отворите.

Махаме елемента и от местата, където отбелязахме за разпробиване на отворите, измерваме 40 мм навътре в очертанието, където всъщност и правим дупките в пода. Поставяме пристигащите в комплекта дюбели във вече пробитите дупки и фиксираме чрез винтове специалните скоби. Налагайки след това продукта върху тях, той ще може да се фиксира с допълнителни винтове. После се свързва към водопроводната система и готово.

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: