Хидромасажни панели - релакс в банята

Хидромасажните системи стават все по-разпространени и намират своето място в съвременните бани, но остава въпросът, просто каприз ли са или оказват положително въздействие върху тялото ни? Това ще се опитаме да разберем в днешната ни статия.

Качествени ли са?

Основната идеология на бизнеса ни е съблюдаване за високото качество на предлаганите от нас продукти и внимателно подбиране на производителите, с които да работим. Наред с това, всяка от стоките в категорията е с гаранционен период, през който имате възможност да тествате функционалността и качеството. В случай, че се прояви дефект, винаги можете да го отстраните в специализираните сервизи напълно безплатно.

От друга страна, доста често се случва така, че закупените от клиентите продукти се повреждат поради небрежна експлоатация, така че за да не попадате в подобна ситуация, горещо препоръчваме да четете предварително инструкциите за работа с уреда.


Какви видове душ панели се предлагат в Gaudi-ds?

При нас са достъпни продукти, отличаващи се по своята форма, брой на впръскващите дюзи, размери, дизайн и функционалност. Ще откриете от елегантни модели с остри ръбове и ясни очертания до овални варианти с различни разположения и брой на пръскащите водни дюзи.

Размерите могат да варират и те трябва да са съобразени с предвиденото за монтажа място. Имаме стандартни вариации, по-високи или скъсени за по-компактните помещения. Дизайните са съобразени съгласно съвременните трендове за модерна и красива баня.

Възможностите също са доста разнообразни и започват от различния брой и разположение на дюзите и завършват до заложените режими на впръскване за по-релаксиращ ефект.

Хидромасажът действа ли успокояващо?

Хидромасажната душ колона не само подобрява усещането от къпането и успокоява, но оказва и редица други положителни въздействия върху тялото ни, като:

  • подобрява кръвообращението - под влиянието на силната водна струя и положителната температура се подобрява циркулацията на кръвта по крайниците, което оказва загряващ ефект и се повишава оросяването;

  • разнася млечната киселина - след интензивна физическа активност, по мускулите се натрупва млечна киселина, провокираща мускулни спазми във вид на болка. Подобна процедура ще помогне за по-бързото отминаване на болезненото усещане;

  • Порите на кожата се отварят - под въздействието на високата температура, кожните пори се разтварят и се прочиства кожата от излишните мастни наслагвания;

  • Този тип масаж спомага и в борбата с различни заболявания на опорно-двигателния апарат, имунната система, нарушения сън, стрес, депресия и много други.

Ако Ви предстои закупуване на подобна система за водни процедури, в онлайн магазина Gaudi-ds имаме огромно разнообразие от модели, функционалности и цени за всяко предпочитание и баня. В случай, че възникнат въпроси относно правилната покупка, винаги можете да се свържете с нас БЕЗПЛАТНО! Очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: