Сешоар за ръце със смесител - иновативна комбинирана система

Наред с многото бактерии и вредни микроорганизми в тоалетните, измиването на ръцете след посещение е задължително. Избърсването им обаче в повечето случаи се случва с кърпа, която също може да е огнище на бактерии, особено ако става дума за обществена тоалетна. Единственото решение в този случаи е сушенето с топъл въздух, изискващо закупуването на отделен уред. Днес обаче вече има решение на проблема, чрез комбинирането му в самия смесител за вода. Какво представлява и за колко време суши ще разберем в поредния ни материал.

Какво представлява системата “сешоар със смесител”?

Представлява автоматизиран уред, който чрез термостат настройва температурата. Работата му е напълно безконтактна, а въздухът се филтрира от HEPA филтър, улавящ до 99,9% от носещите се във въздуха бактерии. Сушенето започва веднага, след поднасяне на ръцете отстрани на фотоклетката. Тя разпознава движението и пуска вентилатора.

Бързо ли изсушава?

Процесът се осъществява за около 12-14 секунди. Удобството тук се състои в двата странично издължени елемента, притежаващи тесни ивици по цялата им дължина, равномерно пускащи въздушен поток. По този начин, иновативното устройство успява при един работен цикъл да обхване напълно мократа кожа. 

Мощният вграден електродвигател осигурява нужната сила на въздушния поток, така че максимално бързо да подсуши мократа кожа, дори без да се местите. Подобен вариант е особено полезен при обществена тоалетна, където сушещите машини са по-малко от мивките. В подобна ситуация ако двама човека се измият едновременно, трябва да се изчакват, докато в случая проблема е елиминиран.

Нисък разход на енергия

Приблизителният годишен разход на електроенергия от прибора е около 39 лв, което ако го разделим на 12 месеца получаваме, че месечната ни сметка за ток ще се повиши с 3,25 лв. Това е със 78% по-малко ако направим сравнение с останалите до момента аналози във вид на отделен сешоар за ръце.

Сензорно активиране

В крайната част на прибора са поместени и различните сензори, предназначени за активиране и спиране на водната и въздушна струя. Достатъчно е само да започнете ръкомахане пред тях и те ще задействат съответния блок от системата. Например, ако раздвижите пръсти отдолу ще потече водата, а ако го направите отстрани, веднага ще се пусне сешоара. След отдръпване на разстояние от прибора, той ще се самоизключи.

За да създадете подобна иновативна баня и във Вашия дом, елате онлайн на Gaudi-ds и тук ще намерите всичко необходимо за целта. Предпочитайки нас пред останалите, Вие ще получите и специално отношение и условия, като:

  • бързо и качествено обслужване;

  • екип от специалисти в областта, готови да съдействат при избора и да разяснят тънкостите в отделните елементи от процеса;

  • възможно най-адекватните цени на отрасловия пазар и кратки доставки до посочения адрес;

  • имате също право на 14 дневно връщане на покупката, без да давате обяснение за решението си.

Тези и още куп привилегии Ви очакват само в нашия онлайн магазин, така че побързайте да ни потърсите при нужда! Очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: