Обзавеждане на малка баня - идеи и съвети

В голяма част от домовете и апартаментите, баните са изключително малки откъм свободно пространство и правилната му оптимизация е от голямо значение. В следващите редове ще дадем някои идеи и съвети как да бъде постигнато това.

На какво трябва да обърнем внимание когато имаме малка баня

По пътя на логиката, в ограниченото помещение е необходимо и обзавеждането да е с малки мебели и уреди, които обаче по нищо да не отстъпват по функционалност от своите стандартни аналози. Друга хитрост за икономия на място е поставянето на ъглово оборудване, като така най-много се пести и се освобождава пространство.

Такива са например тоалетните чинии с казанче, някои рафтове тип колона, чиято характерна черта е височината с тесни странични стени, монтиращи се в ъглите. Разбира се, има и други функционални компоненти, но за тях ще стане дума по-долу.

Дизайн

За да се създаде визуална илюзия за пространственост е необходимо общата цветова палитра да е със светли нюанси и по възможност да използвате декоративно огледало. Миниатюрните по размер облицовъчни керамични плочки или мозайка на квадратчета са добър избор за подобен тип помещение.

С какво може да бъде оборудвана:

  • Вана - в зависимост от наличното пространство, на пазара вече се предлагат както изключително компактни ъглови решения, така и по-големи;

  • Тоалетна - тя също се разполага в ъгъл за да се пести максимално място в санитарния кът. Ако пристига в комплект с казанче, то също трябва да е с ъгловато позициониране;

  • Мивка - препоръчително е тя да е с къс чучур и съответния умивалник, позволяващ удобното измиване на ръцете;

  • Окачени модули - представляват специални структури, окачващи се върху предварително поставена зад стената метална арматура с монтирано на нея казанче. Така отвън ние виждаме само тоалетната чиния, която е закачена за стената.

Дизайнерски решения от Gaudi DS

При нас са достъпни всевъзможни оригинални дизайнерски решения, вписващи се във всеки съвременен интериор, като качеството на изработката и цените са в пълно съответствие. Ако очаквате функционалност, достъпност и дълготрайност, заповядайте при нас, защото ние работим в тясно сътрудничество с различни производители.

Без значение дали банята Ви е твърде миниатюрна или не чак толкова, при нас ще откриете всичко, от което се нуждаете за създаването на пълнофункционално санитарно помещение на достъпни цени. Заповядайте при нас онлайн и разгледайте, а ако имате нужда от професионално съдействие, задължително ни потърсете на посочените в сайта варианти за връзка. Очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: