Хидромасажни вани

Оценка 4.70 от 47 отзива

Какво може да ви даде хидромасажната вана

Може да Ви осигури страхотни мигове по време на водни процедури, както и множество режими на хидромасаж. Всяка от предлаганите притежава невероятно елегантен и изтънчен дизайн, който ще се впише в съвременния санитарен интериор.

За кого е подходяща

За хората, които: 

  • обичат дълго да се излежават в масажната вана;
  • имат кожни проблеми;
  • работят стресираща и изморителна работа.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

Основно в категорията ще откриете ъглови и правоъгълни класически масажни решения с различни размери, дизайни и функционалности. Всяка от тях е с гаранция и страхотна цена!

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 47 отзива

Съвременният човек иска да върви в крак с времето, така че днес все по-често той приема устройствата за водни процедури, като необходимост да ги притежава, тъй като освен стандартните процеси е възможно да се извършват и масажи със струи вода, снемащи умората и напрежението. Но нека все пак разгледаме устройството на тези системи, особеностите при избора, разликата от класическите подобни прибори и от къде можем да си го купим.

Какъв е принципът на работа на хидромасажната вана

Във всички случаи тя е оборудвана със специална система, която се състои от дюзи, помпа и компресор. Помпата, монтирана върху рамката на приспособлението, се използва конкретно за изпълнение на масажа, а налягането на водата е в пряка зависимост от неговата мощност. Компресорът нагнетява сгъстен въздух и определя броя и интензивността на подаването. Самото управление на броя въздушни потоци става с помощта на пневматични или електронни бутони. Когато течността е достатъчно, след пускане на системата, водата се изпомпва от нея през инжектори под определено налягане, което създава водовъртеж.

Какво трябва да знаем при избора на хидромасажна вана

За да направите правилния подбор, трябва да знаете някои важни особености. Този тип продукт са малко по-големи от обикновените. Желателно е преди да отидете в магазина, да сте наясно с размерите на мястото, където е планирано монтирането на прибора.  

При избора също е необходимо да се обърне внимание от какъв материал е изработен продукта - метал или акрил. Последният е за предпочитане, тъй като се характеризира с нисък топлинен капацитет и е по-приятен на допир.

Защо да заложите на хидромасажна вана?

Хидромасажните вани са най-достъпният и ефикасен начин да оборудвате банята си по мечтания начин, предоставяйки си възможност за различни видове релаксиращи масажи и тонизиращи процедури, в комфорта на собствения ви дом. Този тип съоръжения предлагат пълна гама грижа за тялото. Честата им употребата релаксира тялото външно и вътрешно и води до прекрасни резултати. Тези уреди пренасят лечебните свойства на водата в собствената ви баня, чрез хидромасажите, които са терапевтични и отпускащи. 

Разнообразието им от функции е голямо – може да контролирате температурата на водата, въздушната сила на дюзите и вида на процедурите, което е отлична възможност за вкъщи за вътрешно ползване. Процесите, които хидромасажните вани изпълняват, не само действат лечебно на тялото, като раздвижват и отпускат мускулите, но и тонизират мозъчната дейност, като релаксират нервната система.

Има ли разлика между хидромасажната вана и джакузито

Знаете ли от къде идва името на джакузито? От фамилията на изобретателя - Рой Джакузи. Всъщност разликата се крие само в наименованията - устройството, функционалността и работоспособността са идентични.

Предимствата да притежавате такава екстра в банята са:

  • Наличие на различни видове масажи, включващи: въздушен, класически и антицелулитен;

  • Оздравително въздействие. Влияе благотворно върху човешката кожа, както и тонизиращо въздействие върху кожата и подобряване на кръвообращението в цялото тяло;

  • Ефект на релаксация. Може за няколко минути да облекчи нервното напрежение и мускулната умора;

Откъде да купим

При нас разнообразието от санитарно оборудване е голямо, а ценовото съотношение обширно, което ще помогне на хората с различен бюджет да намерят по нещо за себе си. Нашите продукти са 100% оригинални и с гаранция, а възможността за връщане на покупката ви гарантира, че дори и да сгрешите с размера ще можете да подмените покупката си с точната.

Сайтът ни е разделен на удобни секции, в които да откриете лесно търсените от вас продукти. Качеството на производство е гарантирано, защото екипът ни винаги селектира само най-доброто. На сайта ни ще откриете хидромасажни вани както за вътрешно, така и за външно ползване. Предлагаме огромно разнообразие на модели, цветови гами и цени. 

Препоръчваме да разгледате цялата богата селекция на сайта ни, а ако имате въпроси, по всяко време можете да се свържете с наш консултант. Залагайки на избора за закупуването на модел хидромасажна вана от онлайн магазина ни, много често имате шанс да попаднете на промоция, което да направи избора ви още по-добра и достъпна оферта! 

Свържете се с професионалните ни оператори и те ще Ви консултират напълно безплатно при подбора.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Видове
Вместимост
Затвори филтрите