Ъглови хидромасажни вани

Оценка 4.70 от 47 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 47 отзива

Ъглови хидромасажни вани
Тук ще намерите ъглови хидромасажни вани, предназначени именно за такъв монтаж - ваните са с различни размери и цени. Поради спецификите си, тези модели обикновено са по-големи и съответно са по-удобни за ползване – вътре може да се настанят двама или трима души.


Другият случай е, когато техните габарите са ограничени и ъгловият монтаж е именно поради липса на място. Например, разполагате със стена 140см и съответно човек няма как да се настани удобно в такава вана, но след като се сложи ъглова – лягайки по диагонал, това става възможно.


Ъгловите модели не остъпват по нищо на конвенционалните модели – снабдени са със всякакъв вид есктри – хидромасаж, аеромасаж, каскадни батерия, хромотерапия, възможности за радио, телефон и телевизия и всичко останало. Най-често са изработени от акрил, като мощността на моторите обикновено е около 1 конска сила – напълно достатъчно за всякакъв брой дюзи, не би имало проблем да бъдат захранени и да работят пълноценно, като осигуряват достатъчно силен приток на вода.

Филтри

Производител
Размер
Произход
Видове
Вместимост
Изчисти филтрите