Джакузи

Оценка 5.00 от 3 отзива
Филтри
Оценка 5.00 от 3 отзива

В момента джакузито в апартамента – не е прищявка и лукс, но все още този тип вани не са достъпни за всеки. Със сигурност собствениците на тези системи могат да се гордеят, че имат мини спа център в дома си. А за тези, които обмислят закупуване на такова устройство, в тази статия ще споделим полезна информация относно ползите му и правилната употреба.

Какъв е принципът на работа на джакузитата

Краткият отговор е прост – върху тялото на човека, потопено във вода, въздействат водни струи под високо налягане. Как се случва това? В корпуса на хидромасажната вана са вградени пластмасови дюзи, разположени в определен ред, за да изпълняват масаж на основните зони от тялото.

По тези дюзи се подава въздух и вода, образуващи оживения ефект, заради който купуваме прибора. При своя избор, обърнете внимание на броя на дюзите – колкото повече са те, толкова повече части на тялото ще бъдат включени в масажа.

Какво трябва да знаем когато използваме джакузи

Противопоказано е само за хората със сърдечно-съдови и сериозни кожни заболявания, бременни жени. При увреждания на вътрешните органи трябва да се консултирате с лекар.

Не бива да провеждате процедури веднага след хранене и приемане на алкохол и алкохолни напитки, тъй като вместо полза, може само да си навредите.

Преди да се насладите на хидромасажните сеанси е добре да вземете душ. После налейте във ваната нагорещена до 38 градуса вода и се потопете в нея, но не повече за 10 минути. Ако температурата е 36С, то тогава е разрешено да се накисвате за около 20 минути.

След сеанса за воден релакс, не е препоръчително веднага да се заемате с физическа работа. По-добре се отпуснете за още около 20 минути в спокойна обстановка.

Защо да се доверите на Gaudi DS

Ако обмисляте покупка на хидромасажна система и искате да заложите на качеството, то вие сте попаднали на правилното място! Интернет магазинът Gaudi DS, предлага само качествено оборудване за баня и то на възможно най-атрактивните цени. При нас гамата от продукти е огромна, а и ценовите разновидности също, така че сме уверени, че и хората с ограничен бюджет ще могат да се възползват от удоволствията на водните процедури. Възползвайте се от предимствата на Gaudi DS и направете своята поръчка още сега, а професионалните ни консултанти с радост ще ви съдействат при избора.

При нас всички продукти са с:

  • гаранция за качество;

  • условия за безплатна доставка;

  • възможност за връщане или подмяна;

  • професионално обслужване;

  • кратки срокове за доставка.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Произход
Видове
Вместимост
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите