Външни джакузита

Оценка 5.00 от 3 отзива
Филтри
Оценка 5.00 от 3 отзива

В асортимента на съвременното санитарно оборудване се предлагат специални съоръжения за водни процедури, носещи краткото име джакузи. Те се делят на два вида: вътрешни и външни. В настоящия материал ще видим какво представлява втория тип прибори и необходимост ли са или просто прищявка.

Какво е джакузи

Това е различен по литри съд, оборудван със специални водни дюзи, създаващи налягане във водата и образуващи струи за хидромасаж. Много хора поставят подобни съоръжения в двора и градината си и ги използват предимно за забавления, но и за полезни СПА процедури, оказващи здравословен ефект върху тялото и кожата.

Те са оборудвани с различни режими на впръскване и са насочени към определени точки от тялото за максимален релаксиращ ефект. През лятото в градината, това е едно страхотно решение за разхлаждане и отпускане навън, а тънките струи нежно масажират кожата, което Ви кара в продължение на часове да не излизате от водата.

Как се почиства външно джакузи

Подобно скъпо съоръжение трябва редовно да се поддържа, за да се предотврати запушване на дюзите и повреда на уреда. След всяко къпане е необходимо вътрешността добре да се изплаква с чиста вода и да се забърсва със суха мека кърпа. Горещо препоръчително е да не се използват твърди четки и подобни аксесоари.

Веднъж месечно почиствайте уреда основно (цялата му система). Това става, като напълните ваната до 7-8 см над горните дюзи и изсипете дезинфекциращ препарат на хлорна основа. Включете помпите да работят около две три минути и ги изключете. Източете течността, извадете филтрите според указанието на производителя в инструкциите, почистете ги и ги поставете обратно, избърсвайки повърхността със суха мека кърпа.

За да се предотврати наслагването на различни отлагания от воден камък, веднъж годишно напълнете уреда и изсипете литър оцетна киселина. Включете помпите за около 30-40 секунди и ги изключете, оставяйки течността да престои 12 часа и източете. Пълни се отново, но без препарат, включва се за три минути и отново се източва. Накрая се подсушава и готово.

Характеристики на външните джакузита

Производителите на вани за двор се стремят да създават моделите си възможно най-удобни за клиентите си, покриващи колкото се може по-голям брой от техните изисквания. Освен най-важните характеристики за вместимост, материал на направата и мощност, има и ред други второстепенни характеристики, които също е важно да се проследят при избор на продукт. Такива са броят на дюзите. Това е личен избор, спрямо това как искате да работи джакузито ви за двор. Местата, които градинските джакузита предлагат, също са важен фактор. Има видове с 2 места до 5, 6, 7 местни, но освен в броя има разлика и във вида, защото има модели само за седящи, само за легнали или с комбинирани места. 

На онлайн магазина ни ще намерите и различни видове градински вани, според цветовата гама на вътрешността на джакузито. Осветлението също е важен фактор, като можете да се поинтересувате от цветовете на светлината, местоположението ѝ и дали осветлението е хромотерапевтично. Някои джакузита за двор се предлагат и с допълнителни удобства като USB или DVD портове. Също можете да проследите дали ваната предлага хромотерапия и ароматерапия. Освен обичайните масажни градински вани на евтини цени, на онлайн магазина ни ще откриете и комбинирано джакузи за двор с отделение за плуване. При него цената е по-висока, но удобството със сигурност си заслужава!

Защо да избера Gaudi DS

Защото в онлайн магазина имаме всичко за оборудването на новата Ви баня и то на най-достъпните цени! Избирайки нас, получавате още изгодни предложения, като:

  • максимално гъвкаво и професионално обслужване;

  • екипи от експерти за консултиране относно максимално изгоден избор на покупка;

  • винаги богат асортимент и разнообразие от видове и модели за прецизен подбор;

  • лесно пазаруване с няколко клика;

  • безплатна доставка при покупки над 399 лв;

  • периодично провеждане на кампании с огромни намаления.

Освен всички тези обичайни удобства на сайта ни, сега можете да използвате опцията за безплатна доставка при моделите ни градински джакузита! Побързайте и се възползвайте от неустоимите ни предложения, дори още сега, а при нужда ни потърсете и ще назначим най-добрия експерт в областта за да Ви насочи към правилния продукт. Заповядайте!


Филтри

Производител
Размер
Произход
Видове
Вместимост
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите