Външни джакузита

Оценка 5.00 от 2 отзива
Филтри
Оценка 5.00 от 2 отзива

В асортимента на съвременното санитарно оборудване се предлагат специални съоръжения за водни процедури, носещи краткото име джакузи. Те се делят на два вида: вътрешни и външни. В настоящия материал ще видим какво представлява втория тип прибори и необходимост ли са или просто прищявка.

Какво е джакузи

Това е различен по литри съд, оборудван със специални водни дюзи, създаващи налягане във водата и образуващи струи за хидромасаж. Много хора поставят подобни съоръжения в двора и градината си и ги използват предимно за забавления, но и за полезни СПА процедури, оказващи здравословен ефект върху тялото и кожата.

Те са оборудвани с различни режими на впръскване и са насочени към определени точки от тялото за максимален релаксиращ ефект. През лятото в градината, това е едно страхотно решение за разхлаждане и отпускане навън, а тънките струи нежно масажират кожата, което Ви кара в продължение на часове да не излизате от водата.

Как се почиства външно джакузи

Подобно скъпо съоръжение трябва редовно да се поддържа, за да се предотврати запушване на дюзите и повреда на уреда. След всяко къпане е необходимо вътрешността добре да се изплаква с чиста вода и да се забърсва със суха мека кърпа. Горещо препоръчително е да не се използват твърди четки и подобни аксесоари.

Веднъж месечно почиствайте уреда основно (цялата му система). Това става, като напълните ваната до 7-8 см над горните дюзи и изсипете дезинфекциращ препарат на хлорна основа. Включете помпите да работят около две три минути и ги изключете. Източете течността, извадете филтрите според указанието на производителя в инструкциите, почистете ги и ги поставете обратно, избърсвайки повърхността със суха мека кърпа.

За да се предотврати наслагването на различни отлагания от воден камък, веднъж годишно напълнете уреда и изсипете литър оцетна киселина. Включете помпите за около 30-40 секунди и ги изключете, оставяйки течността да престои 12 часа и източете. Пълни се отново, но без препарат, включва се за три минути и отново се източва. Накрая се подсушава и готово.

Защо да избера Gaudi DS

Защото в онлайн магазина имаме всичко за оборудването на новата Ви баня и то на най-достъпните цени! Избирайки нас, получавате още изгодни предложения, като:

  • максимално гъвкаво и професионално обслужване;

  • екипи от експерти за консултиране относно максимално изгоден избор на покупка;

  • винаги богат асортимент и разнообразие от видове и модели за прецизен подбор;

  • лесно пазаруване с няколко клика;

  • безплатна доставка при покупки над 299 лв;

  • периодично провеждане на кампании с огромни намаления.

Побързайте и се възползвайте от неустоимите ни предложения, дори още сега, а при нужда ни потърсете и ще назначим най-добрия експерт в областта за да Ви насочи към правилния продукт. Заповядайте!

Филтри

Производител
Произход
Видове
Вместимост
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите
Безплатно обаждане