Продукти Villeroy & Boch

за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Villeroy & Boch е марка, създадена още през 1784 година. Обзавеждането, което произвежда, се отличава с елегантност, иновативен дизайн, както и с доста високо качество. Дизайнерите разработват своите колекции въз основа на традициите. Продуктите се отличават с дълготрайност на употребата, качество и прецизност при изработката...

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Villeroy & Boch е марка, създадена още през 1784 година. Обзавеждането, което произвежда, се отличава с елегантност, иновативен дизайн, както и с доста високо качество. Дизайнерите разработват своите колекции въз основа на традициите. Продуктите се отличават с дълготрайност на употребата, качество и прецизност при изработката на всеки елемент. Дизайните са иновативни и впечатляващи.


От какво се състои продуктовата гама


Villeroy & Boch предлага разнообразие в областта на санитарен фаянс – тоалетни чинии, мивки за баня, стенни плочки и гранитогрес са само част от тях. Иновациите, които предлага марката, правят живота не само по-луксозен, но и по-лесен. Модерните дизайни на ваните, мебели за WC, мивки и други ще ви впечатлят.


Продуктите за баня превръщат функционалното пространство в личен оазис на комфорт. От кранове до керамика, мебели, текстил и аксесоари, Villeroy & Boch предлага цялостни решение за вашето място за къпане или тоалетна, като можете да планирате пространството така, както ви харесва на вас. Проектирането на дизайна ще е от първата стъпка до цялостния изглед.


Пестящите вода и лесни за почистване продукти също помагат за опазването на околната среда. Конзолните тоалетни чинии, структурите за вграждане, мивките с разнообразни форми ще ви помогнат да направите банята и тоалетната място, с което да се гордеете и да ползвате с удоволствие.Можете да намерите голяма част от продуктите на марката в онлайн магазин Gaudi DS. Вилерой Бох предлага топ качество на приемливи цени. Фирмата предлага едно от най-доброто обзавеждане за баня в България.

Още

Филтри

Категории
Затвори филтрите