Продукти Serel

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Serel Seramik е най-големият турски производител на санитарен фаянс, част е от Elginkan Holding и е основана през 1978 г. Производственият капацитет на Serel е около 5700 единици дневно, което е завиден брой производствени мощности, дори за най-големите европейски фабрики. Сертифицирана е по ISO 9001 от 1994 г., а по ISO 14001 - от 2003 г., в...

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Serel Seramik е най-големият турски производител на санитарен фаянс, част е от Elginkan Holding и е основана през 1978 г. Производственият капацитет на Serel е около 5700 единици дневно, което е завиден брой производствени мощности, дори за най-големите европейски фабрики. Сертифицирана е по ISO 9001 от 1994 г., а по ISO 14001 - от 2003 г., в Serel ежегодно се добавят нови и нови методики за контрол и управление на качеството на произвеждания фаянс, услугата се вдига постоянно, пазарите стават все по-големи – в момента присъстват в над 60 страни от целия свят, разбира се в Турция имат доминираща роля.
Някои от по-интересните иновации, които Serel са добавили към своите продукти са технология за самопочистване на повърхностите ( не задържат мръсотия ) и антибактериална технология, свързана с глазурата на фаянса. Може да се каже, че техният R&D отдел въобще не спи добавяйки нови и нови иновации, към така или иначе доста добре развития си продукт.
Още

Филтри

Категории
Затвори филтрите