Продукти Keros

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Keros Ceramika една от водещите испански фабрики на теракота, фаянс и гранитогрес. Има износ в над 90 държави, една от които е България. Специфичното ни географско положение води и до взетото решение от фабриката през 2008 година да построят завод и у нас. Керос стъпват здраво на българския пазар, като същевременно създават и сериозен логистичен...

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Keros Ceramika една от водещите испански фабрики на теракота, фаянс и гранитогрес. Има износ в над 90 държави, една от които е България. Специфичното ни географско положение води и до взетото решение от фабриката през 2008 година да построят завод и у нас. Керос стъпват здраво на българския пазар, като същевременно създават и сериозен логистичен център с оглед на доминация на балканския полуостров като цяло.
Продуктите на Керос се ползват с добро доверие от българския потребител, като в същото време са на достъпни цени. Инвестицията във фабриката в Русе е сериозна, използваните машини и технологии са от последно поколение – това води и до съответните резултати – продукцията е на много добро ниво. Марката бележи постоянен годишен ръст на обем произведени плочки, постоянно пуска нови модели, както и завладява нови пазари.
Още

Филтри

Категории
Затвори филтрите