Продукти Hansgrohe

за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Чудите се на какви батерии да заложите в банята? – Hansgrohe е точния вариант за вас. Компанията е с вековна история, създадена от самото началото с едничката идея – качество, традиции, винаги в услуга на клиента. От самото си създаване, целите на смесители Hansgrohe са били едни и същи –търсене и намиране а отговор на всички потребителски...

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Чудите се на какви батерии да заложите в банята? – Hansgrohe е точния вариант за вас. Компанията е с вековна история, създадена от самото началото с едничката идея – качество, традиции, винаги в услуга на клиента. От самото си създаване, целите на смесители Hansgrohe са били едни и същи –търсене и намиране а отговор на всички потребителски нужди, безкомпромисно качество и постоянен стремеж към самоусъвършенстване – иновации, нововъведения, едно постоянно развитие напред и нагоре, без отстъпване назад.

През изминалите години освен постоянното залагане на високи технологии, свързани с пускането на вода, нейното пестене, оптималното разпределение и т.н. , се обръща и сериозно внимание на използваните материали – залагат се само първокласни суровини са всички продукти ( било то пити, батерии или пък други специфични арматури ). Освен това немският производител е и лидер по отношение на дизайн – през последните години Hansgrohe изглеждат абонирани за най-престижните награди в този клас.

Немският производител се цели в средния към висок сегмент, поради тази причина често се правят промоции под формата на различни видове пакети.
Вижте как се пести вода със системата Ecosmart:
http://www.youtube.com/watch?v=Kx8kO6735C0
Още

Филтри

Категории
Затвори филтрите