Казанчета за вграждане Geberit - модели, варианти, качества

Защо им се носи славата на най-добрите? Какви решения, възможности, модели и варианти ни предлагат? Как да изберем точното за нас вариант - според функционалност и цени?

Вградените казанчета може да бъдат инсталирани в стената, в ниша, в канала или повдигнати до тавана, с което се освобождава ценно място в банята. Класическата система се състои най-често от рамка, която обгръща контейнера и на която се монтира тоалетната  в стената и панел с бутони за задействане на промиването.

 

Какви са особеностите на устройството?

 

При всички модели, единствената видима част при правилен монтаж ще бъде вашият бутон. Освен с безкомпромисното качество швейцарците са известни и с огромното си разнообразие от бутони – като визия и функционалности. Тук Geberit могат да предложат безспорно най-богатия асортимент от варианти. По отношение на покритията на своите бутони, швейцарците имат  пластмасови, стъклени, кожени, метални. Цветовете са също толкова разнообразни – хромирани, бели, черни, червени, златни, всякакви.

Разнообразието е толкова огромно, че производителят има решение за абсолютно всеки стил ( мокро помещение – било то банята ви вкъщи, тоалетната или пък мокро помещение с обществено ползване ), по-скоро бихте могли да кажете,

"че не може да се измисли подходящ интериор за неговите бутони, толкова са много".

В Geberit разбират колко е важно вашата баня да бъде израз на вас самите. Тя е вашето лично светилище, място, където да се отпуснете, поглезите и отмиете стреса и напрежението на забързания съвременен начин на живот, за това малките неща, в случая промивните бутони са от значение.

При монтажа на структурата за вграждане, единствената видима част ще бъде красивия панел за промиване − може да изберете от най-съвременните европейски модели и покрития и за това им отделихме заслужено внимание.

Освен красивите си дизайни, структури за вграждане Geberit ще ви пленят и

"с множество решения от гледна точка на затруднени монтажи"

 

Какво са вариантите при различните видове ограничения (например в пространството)?

 

– липса на височина, дълбочина в обособеното за промивната арматура място. Трудно е да се представим, че фирмата предлага вграденото казанче с дълбочина 8 см − толкова, колкото е дланта ни, по този начин ще спестите пространство и ще внесете стил без да се правят някакви прекалено широки куфари от гипсокартон или друго, ъглово казанче или пък изключително ниска структура ( 82 см ) – тогава, когато трябва да се спести място.

С диапазона от структури на швейцарския производител може да създадете повече пространство, което ви дава свободата да изразите себе си чрез по-широк избор на нестандартно обзавеждане. Със скрити тръби и контейнер с водата за отмиване, банята ви изглежда по-просторна, с чисти, подредена линии – един оазис, бягство от напрежението на деня.

Това, което е зад панела кара вашето вградено казанче да работи като по часовник, кой каза че швейцарците са известни само с банките и часовниците си. Geberit е един от лидерите в световен мащаб, вкарайте швейцарска технология в българската действителност. Разбира се всичко си има цена, а пък швейцарците не правят подаръци –

"именно и за това се пускат ежегодни промоционални пакети."

С богатия асортимент от размери, които могат да се поберат в почти всяко място, иновативните структури за вграждане все по-широко се използват при  ремонт напоследък. С избора на различни литражи, производителят има решение, независимо от големината на вашето домакинство или пък от желанието за пестене на вода.

Моделите съчетават водещи швейцарски технологии, което дава възможност години наред да се осигури безпроблемна експлоатация.

 

Какви са основните им предимства?

 

 • *Пестят вода

 • С различните си литражи или пък със “push” бутоните ( пускат вода, докато ги държите ) може да решите колко вода да употребите. Вие контролирате използването на вода, когато ползвате тоалетна, и по този начин се грижите за опазване на околната среда всеки ден.
 • * Надеждност

 • Структурите са комбинация от красота и интелигентност. Няма шевове, които могат да пропуснат. Всеки резервоар е изработен от един монолитен блок, който преди монтаж е тестван под налягане за абсолютна водонепропускливост. Производителят го гарантира.
 • * Устойчиви

 • Здрави, стабилни и лесни за обслужване. Всяка рамка е тествана да издържа 400 килограма тегло. Казанчето е лесно за ползване чрез натискане на бутона за промиване.
 • * Универсалност

 • Всяка една от структурите за вграждане Geberit може да се комбинира с всички почти налични на пазара тоалетни чинии ( разстоянието от 18см на монтажните шпилки, позиционирането на входните и отпадните води, гарантира именно това ).
 • * Лесно за почистване.

 • Скриването на казанчето е идеалното решение, което улеснява почистването и помещението е по-хигиенично. За почистване на бутона – просто трябва да го демонтирате ( става с едно движение и след това може да го почистите по-детайлно ).
 • От 1964 г. Geberit са европейски лидери на пазара по качество и надеждност, предлагайки 10 годишна гаранция на контейнера, рамката за монтаж и 25 години гаранция за някои резервни части при доставка. 

 

от +Svetlin Bonev

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: