Колко струва поставяне на тоалетна чиния

Не всеки би могъл да се справи успешно с монтажа на тоалетната чиния. Тя е част от задължителното оборудване за всяко санитарно помещение, като нейното поставяне е свързано с поредица от дейности, които трябва да бъдат извършени в конкретна последователност. Когато дойде време да поставим гърне с казанче в банята, можем или да наемем майстор, или да запретнем ръкави и да проявим сръчност. Ако сме избрали първия вариант, то ние трябва да разберем и колко струва този вид услуга. 

Какво включва монтажът на тоалетна чиния

Поставянето на подобно санитарно приспособление е свързано с демонтаж и монтаж, фиксация и прочее. От значение е и какъв точно вид тоалетна чиния сме избрали, като днес има наистина много видове - моноблок, закачени на стената, с високо казанче, ъглови и др. За да бъде извършена успешна подмяна на старото гърне с ново и много по-модерно, са нужни следните компоненти:

  • Гърне и казанче;

  • Механизъм;

  • Кранче, което контролира захранването с вода;

  • Дъска за сядане и капак;

  • Тапички, дюбели и винтове;

  • Инструментариум.

След като всички тези елементи бъдат осигурени, идва ред и на същинското поставяне на тоалетната чиния, като сумата варира според това коя фирма сме наели и каква е степента на сложност на този вид монтаж. Защото всеки случай е строго индивидуален, а респективно и крайните цени се определят на различна база.

Тоалетна чиния

Колко ще ни струва

Когато става дума за ремонт на банята, най-важното нещо за всеки от нас това е цената, която ще трябва да заплатим за всеки вид професионална услуга, от която сме решили да се възползваме. Стандартно монтажът на новото гърне струва в порядъка на 60 лв., но тази цифра може да се промени според индивидуалните нужди на клиента. 

Защо да се доверим на магазин Gaudi-DS

Онлайн магазин Gaudi-DS е място, където има за всекиго по нещо. Без значение дали търсите да си купите тоалетна чиния, аксесоари за баня или фаянс, с това място ще имате достъп до оригинални решения с много високо качество, които нямат аналог и не струват твърде много, че да не можете да си ги позволите. Ако освен от поставяне на гърнето и сифона се интересувате и от наличната продуктова линия за този вид стоки, ще останете повече от впечатлени. Магазин Gaudi-DS е място, което се радва на многобройни клиенти, защото:

  • Асортиментът от стоки е винаги голям;

  • Цените са поносими;

  • Обслужването е на ниво;

  • Доставките са бързи и коректни.

Купете изгодно и планирайте свободно. Уверете се, че щастието не струва много и създайте приятна атмосферата в санитарното помещение. Купете маркова тоалетна чиния и се погрижете за нейното поставяне.

Споделете чрез: