Душ кабини без поддушово корито

Оценка 4.70 от 151 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 151 отзива

Често душ кабините с корито създават определени проблеми при монтажа и някои хора предпочитат да използват подобно оборудване без тази добавка, което провокира желанието в нас да отделим тези продукти в отделна категория на сайта. Нека обаче разберем какви са спецификите при избора на такъв аксесоар.

Как да избера подходяща душ кабина без корито

Нека разгледаме последователните етапи от избора на подобно съоръжение:

  1. Процесът започва с определяне на размера на целия корпус. В случая е нужно да сравните параметрите на предвиденото за монтаж място с тези на самия продукт. Желателно е последния да е с по няколко милиметра по-малък за да може свободно да застане на мястото си.

  2. На следващия етап трябва да определим формата - съществуват ъглови (овални) и правоъгълни. Първите се монтират в някои от ъглите на санитарното помещение с цел пестене на максимално пространство. Вторите са за по-обширни бани или за случаи, където предварително е предвидена преграда за целта.

  3. Материала на изработка е от значение за здравината и дълготрайността. Най-разпространените са вариантите, чийто рамки са направени от метал или пластмаса. Едните са изработени от неръждаема стомана и се характеризират с по-голяма якост и устойчивост, но и с по-висока цена. Пластмасовите са по-бюджетните решения.

  4. Формата на вратите. Тя може да е овална или плоска. Тук вече всичко се свежда до естетическа гледна точка и се извършва изцяло по преценка на собственика.

  5. Материалът на изработка на вратите е пластмаса или стъкло. Всичко отново е въпрос на предпочитание, но пластмасата е по-бюджетния и предпочитан вариант, но и по-устойчивия на леки неволни удари и почуквания с твърд предмет.

  6. Функционалността в различните ценови категории силно се различава. В най-евтините не може да се говори за някаква функционалност, но при по-премиум вариантите има доста глезотии, като специално осветление, много-режимен хидро-масажен душ панел с много дюзи по него, пръскащи водни струи в различни точки от тялото и в различни режими на работа за максимална релаксация и отпускане, подобно на СПА процедура.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото разнообразието при нас винаги е голямо, ценовия диапазон също, което Ви позволява във всички случаи да се вместите в предвидения бюджет и същевременно да закупите наистина качествено и дълготрайно решение, което да използвате дълги години. Постарахме се да осигурим и многофункционална интуитивна уеб-платформа за лесно пазаруване, дори и когато сте в движение през мобилното си устройство, без значение дали това е смартфон или таблет.

Още повече, че на ваше разположение и то напълно безплатно са екипи от експерти за съдействие при нужда от помощ по време на пазаруването или правилния подбор на стоки и услуги. Предоставяме гратисен период за тестване на покупката и евентуалното й връщане или подмяна. Това са само малка част от очакваните изненади при нас. Така, че заповядайте в онлайн магазина Gaudi DS, където цените са най-ниските, а качеството най-високото. Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Врати
Изчисти филтрите