Черни шкафове и мебели за баня

Оценка 4.70 от 67 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 67 отзива

За много хора, черното се идентифицира, като скръб, тъга и тъмнина! В интериорния дизайн обаче, то е много често използвано и когато това стане с правилното цветово съчетание, крайният резултат е впечатляващ. Това с пълна сила важи и за обзавеждането на банята с черни шкафове и мебели. Нека разгледаме предлаганите при нас решения и защо да използваме именно подобно оборудване.

Какви черни шкафове и мебели за баня ще открием

Предлаганите при нас решения са изработени от висококачествено PVC, което е устойчиво на повишена влага и е изключително дълготрайно, без гниене и корозивни процеси. Нашите мебели са лесни за почистване и за поддръжка, а инсталацията им - елементарна. Предлаганите дизайни и размери силно варират, но са в пълна съвместимост със съвременните трендове в интериорния дизайн, с което можете и сами да се обедите, като разгледате специалната ни продуктова гама.

Всички те пристигат в комплект с вграден умивалник, който напълно се съчетава с дизайна на продукта и пасва точно на мястото си, което Ви спестява допълнителна покупка и търсене на подходящия продукт. Предвидено е дори и място за монтиране на смесителя от стоящ тип, така че в крайна сметка всичко да е перфектно съчетано и комбинирано.

Защо да се доверим на този цвят

В интериорния дизайн съществува категорията “хай-тек”, която съчетава цветовите нюанси на пастелено черно, бяло/сиво и елементи на червено. В повечето случаи, бялото е преобладаващо и основен фон на помещението, а мебелировката и отделното оборудване са тъмни. С допълнително предвидени ниши за скрито осветление, крайният резултат е впечатляващ и изключително съвременен и модерен. Точно за подобни проекти се използват и черните шкафове за баня.

Вероятно забелязвате от картинките в категорията, че всеки от тях е с бели акценти, като така те идеално се вписват в подобна обстановка и стоят изключително органично.

Как да ги съчетаем според Gaudi DS

За най-добро съчетаване, ние предлагаме покупката на цял комплект, чийто отделни компоненти перфектно се комбинират един с друг. Това може да бъде шкаф, стъклен плот с порцеланова мивка или шкаф с горен модул и мивка. Разбира се, предлагат се отделни решения, които да комбинирате по собствено желание. Те също са от черно-бялата цветова гама и с различни съвременни дизайни за собствен проект по тяхното комбиниране.

Защо да предпочетете нас? Нека Ви дадем някои основателни причини:

  • вече сме дълги години на пазара на санитарията и през това време многократно доказахме нашия професионализъм и качество на продуктите ни;

  • предлагаме едни от най-достъпните цени в отрасъла, без това да се отразява върху годността на продуктите;

  • постоянно получаваме положителни отзиви от доволни клиенти, което е индикация за това, че добре си вършим работата и ни вдъхновява да продължаваме да се усъвършенстваме;

  • периодично организираме промо-кампании с допълнителни намаления за лоялните си клиенти;

  • през работни дни, по телефона или онлайн са достъпни професионални консултанти за допълнително съветване относно покупките или за правилния избор.

Възползвайте се и Вие дори още сега!

Филтри

Производител
По вид
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите