Сифони за вана с преливник

Оценка 4.70 от 57 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 57 отзива

За да се насладите на удобството и приятната атмосфера от наличието на вана в банята, трябва да помислите не само за самото обзавеждане, но и за канализационната система, част от която е и сифона.

В онлайн магазин Gaudi DS ви предлагаме разнообразие от сифони за вана, сред които да изберете най-подходящи и да си осигурите отличен воден поток, превенция на запушване и преливане. Предложенията в сайта ни са с високо качество и на много достъпни цени.

Какво да съобразите при избора на сифон за вана?

Когато избирате сифон, трябва да съобразите някои ключови особености, което да гарантира отличното прилягане на този компонент и безпроблемна свързаност между ваната и канализационните тръби.

Обърнете внимание на качеството на материалите, производителя и гаранционния срок на конкретния модел, който е даден.

Сред най-важните фактори, на които трябва да обърнете внимание, стои съвместимостта. Уверете се, че отворите на коритото са съвместими с размера на частта.

Не забравяйте да обърнете внимание и на дренажния капацитет, за да си осигурите максимална функционалност и удобство при ползване. Освен това, типът на самия сифон също е много важен – съществуват клик-клак системи, механични, автоматични, с преливници и други.

Какви видове сифони за вана ще откриете в каталога на Gaudi DS?

За да ви предоставим възможност за максимална функционалност на ваната, лесна поддръжка и качествено оттичане, от екипа на Gaudi DS ви предлагаме селекция от модели, различаващи се според следните особености:

  • производител – за качеството и устойчивостта на артикулите в категорията, ние се доверяваме на утвърдени производители и лидери в производството на изделия от емайлирана стомана, като BetteArt и Viega;
  • тип – разполагаме с модели с преливник и с пълнене, само с преливник, както и артикули с автоматично действие;
  • дренажен капацитет – разполагат с различен дренажен капацитет, като средно варира около 0.87l/s;
  • материал на изработка – решетките и рамките са изработени от висококачествен и здрав метал;
  • цвят – предложенията в каталога ни са елегантни, изчистени в актуални и лесни за съчетание във всеки интериор цветове, като хром и бяло.

Има и цялостни комплекти. Те включват не още и въртяща се розетка, конус вентил, гъвкава преливна тръба, въже с разли чна дължина и 45-градусово коляно.

В каталога ни има и допълнителна секция с текущи промоции, чрез която да изберете висококачествен артикул още по-изгодно.

Филтри

Производител
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите