Сифони за душ кабини

Оценка 4.70 от 57 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 57 отзива

При наличие на душ кабина във вашата баня, трябва да помислите за вида и качеството на отводняващите компоненти към ВиК системата, които да осигурят бърз и ефективен дренаж и да ви помогнат в поддържането на безупречно чиста среда.

Тук важни компоненти са сифоните, които ще откриете в каталога на нашия онлайн магазин Gaudi DS с много високо качество и на достъпни цени.

Какво трябва да съобразите при избора на сифон за душ кабина?

За да гарантирате функционалността на душ кабината, изрядното отцеждане на водата и други особености, трябва да съобразите някои ключови характеристики при избор.

Воден дебит

Сифонът за поддушовото корито трябва да има отлични параметри за дебит на вода, за да ви гарантира приятна среда за къпане, без запушвания, затруднения при оттичане и оттичане извън душ кабината.

Съвместимост с душ кабината

Важно е да съобразите големината на коритото, нейното разположение, да определите съвместимостта между отворите за оттичане, размерите на дренажната дупка и други важни особености, гарантиращи функционалността и пасването на компонентите.

Материал на изработка

Изберете висококачествени изработки, специално създадени за душ кабини, които са произведени от устойчиви и здрави материали, като месинг, неръждаема стомана и други.

Дизайн

За да гарантирате естетиката на душовото корито и лесното почистване, трябва да изберете модел с подходящ дизайн.

Какви сифони ще откриете в каталога на Gaudi DS?

В категорията ще откриете висококачествени модели, които се различават по следните особености:

  • производител – за устойчивостта, функционалността, модерния дизайн и отличните специфики, от Gaudi DS се доверяваме на реномирани производители, като Viega Domoplex;
  • размери – сифоните за поддушово корито се различават според строителната височина, тази на отвора, дренажната дупка, както и диаметър на капачката. Строителната височина най-често е 60 мм, дренажната пука е с диаметър Ф52, Ф90 мм и други, в зависимост от конкретния модел. Височината на водния отвор е 30 мм, а диаметърът на капачката варира – 65 мм, 115 мм и други;
  • коляно – то е 45-градусово при всички модели.

Сифоните за поддушово корито са в съответствие със стандарт за контролирано качество EN 274.

Разгледайте наличните предложения и се възползвайте от отличната навигация на сайта и гъвкавите условия за поръчка, плащане и доставка, чрез които да получите всичко необходимо за банята лесно, бързо и достъпно.

Филтри

Производител
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите