Колко струва ремонт на баня

Интериорните промени в банята освен че струват много, но и са най-трудоемките. Те също така отнемат и много време, което създава силен дискомфорт на жителите на имота, тъй като помещението за къпане не може да се използва доста дълго време. Подобен ремонт е ключов за приятния ни престой вкъщи, също както и за това да успяваме да релаксираме пълноценно вечер след работа или да поставим едно свежо начало на работния ден. 

Преди да се заемем с преустройствените дейности трябва да извършим подробно проучване на пазара, за да разберем колко излиза качественият ремонт на банята и кои са правилните методи за пресмятане. Необходимо е да решим дали да заложим на скъп или по-евтин облицовъчен материал, също както и да проверим колко струва на квадрат. Високите цени често плашат купувачите, но именно те говорят за високо качество, което е много важно за успешния ремонт.

kolko-struva-remont-na-bania

На каква сума възлиза ремонтът на банята

В онлайн магазин Gaudi-DS ще намерите както луксозни, така и бюджетни решения, които са на сметка и са достъпни за масовия купувач. Предлагат се в голямо разнообразие, но преди да се спрем на конкретно решение, трябва намерим информация за това кое, колко струва и каква сума ще ни се наложи да си приготвим. Приблизителните цени за отделните дейности са както следва:

  • Цена за стандартни монтажни услуги, като лепене на плочки, монтаж на мивка, поставяне на осветителни тела и душ панел, инсталиране на шкафове и др. - около 500 лева;

  • Цена за материали - плочки, фугираща смес, лепило и др. - около 600 лева;

  • Цена за обзавеждане - шкафове, душ кабина, вана и др. - тук цената се определя от фактори като материали изработка, марка, брой компоненти и прочее. 

Колкото и да излезе ремонтът на банята, той се определя като инвестиция в дългосрочен план, която е рентабилна във всички случаи, което означава, че определено си струва да вложите и повече средства в нейното обособяване. Обърнете внимание на детайлите и прецизно подберете цветовете, които ще участват в интериорните промени. 

Могат ли да се открият бюджетни решения

Днес могат да се открият както луксозни и скъпоструващи решения за баня, така и доста бюджетни такива. В зависимост от финансовите си възможности, ще преценим към кой вид стоки да се насочим, за да не натоварваме излишно портфейла си, но и да реализираме всичките си идеи, свързани с подобряването на обстановката в стаята за къпане. PVC обзавеждането е отлично решение, като интериорът би могъл да бъде разнообразен с ефектни декорации, които не струват никак много, но в същото време са супер ефектни.

Споделете чрез:

Горещи оферти

Свързани продукти

More info
ContactОбади се