Плафониери за баня

Оценка 5.00 от 3 отзива
Филтри
Оценка 5.00 от 3 отзива

Относително по-рядко ползвани в последно време, но все пак изключително удобни като решения са класическите плафони за баня. Защо да не решите осветлението в с едно единствено тяло? – при условие, че има много добра дифузия и ще постигнете добра осветеност само с него.

плафониери за баня

Какви видове плафони за баня има?

  • За вграждане – поставят се в окачения таван, на едно ниво са с неговата повърхност. Това са и по-често ползваните модели – тенденцията в последно време е колкото по-малко изпъкнали части, толкова по-добре.
  • За външен монтаж – очевидно монтажът е върху вече изградения таван, като външното им тяло ще се вижда, това беше и решението в почти 100% от случаите преди 20 години.

Има ли основание за притеснения относно добрата осветеност?

Няма абсолютно никакви – например при вградените тела, стъклата са специално матирани, пречупвайки светлината по начин, който да осигури перфектна дифузия в така или иначе малкото помещение, какъвто е специфичния случай. Тук определящ фактор и количеството светлинна мощност, която те ще осигурят (както и навсякъде другаде и за всяко друго тяло). При телата за външен монтаж важат същите особености.

Има ли добра защита?

Моделите са специализирани за мокри помещения и всички от тях имат добра влагоустойчивост, често с високи стойности по IP. Няма място за притеснения.

Как се монтират и какво е добре да знаем предварително?

  • Много важно и елементарно условие за безпроблемен монтаж – вземете продукта докато сте на ниво първоначално изграждане/започване на ремонта. При това положение ще сте наясно с какво се заемате от самото начало и ще може да съобразите всичко последващо;
  • Повечето модели са за директно присъединяване към електрическата мрежа, има вариант обаче да им е необходим и трансформатор (осведомете се предварително);
  • Погледнете внимателно наличните указания, както и не се колебайте да ползвате специалист, работата с ток не е за всеки.

Какви цени имат плафоните за баня?

Цените им са близки до традиционните лампи за интериор, при условие, че са създадени специално за мокри помещения, задължително условие – не го неглижирайте, защото се отнася до личната ви сигурност и здраве. Както и с всичко останало – завъртяния дизайн, по-редките и скъпи материални и тук биха имали отражение.

Gaudi DS гарантира за отличните качествени характеристики и добра функционалност на предлаганите тук решения – всичките са с гаранционен и извън гаранционен сервиз. 

Популярни търсения: плафониери, LED, ЛЕД

Често задавани въпроси

  • Защо да се доверите на Gaudi DS ?

    • Богатата гама продукти в електронния магазин и подходящо подбраните филтри гарантират бърза и лесна ориентарция, намирате точните продукти на един клик разстояние. Разглеждате едновременно 200 фирмени каталози с възможност за сравняване.
  • Какви видове продукти ще видите в раздел Плафони за баня?

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Цвят на светлината
Крушки
Ниво на защита
Размер на тяло
Затвори филтрите