3D проекти

В тази категория ще намерите 3D проекти на баня, които сме правили и в чиято реализация сме участвали. Използваме професионалисти и резултатите са наистина впечатляващи. Разгледайте богатия снимков материал и се свържете с нас, за да направим банята, хола или пък цялата къща на вашите мечти!

Ако желаете да направите качествена и елегантна баня, използвайте нашите услуги - безплатните 3D проекти за баня ще ви спестят усилия, време и средства. Освен това работим и с високо квалифицирани професионалисти, които правят 3D проекти за баня. 3D проектите са безплатни в случай, че закупите плочките от някои от направените от нас модели ( правим по няколко варианта с до 5 избрани от вас серии за баня ), в противен случай проектът ще ви струва 50лв. с ДДС ( тази сума се заплаща предварително, след което се приспада от поръчката ).

Ето един пример как малката баня ( говорим за около 2кв.м. ) би могла да изглежда просторна, изключително функционална и свежа - реализирана баня от нас посредством великолепната композиция от арх. Маргарита Темелкова, представяме ви 3D проект за баня Cosmo (проекти правени от архитекти се заплащат и пари не се връщат):

 3d проекти на баня 1 - GAUDI-DS

3d проекти на баня 2 - GAUDI-DS

3d проекти на баня 3 - GAUDI-DS

Поредно доказателство, че малката баня може да изглежда чудесно. Луксът е достъпен за всеки, ново бижу от арх. Маргарита Темелкова: 

3d проекти на баня 4 - GAUDI-DS

3d проекти на баня 5 - GAUDI-DS

3d проекти на баня 6 - GAUDI-DS

3d проекти на баня 7 - GAUDI-DS