Душ системите – удобство в банята

На съвременния човек не му е необходимо дълго да му се обяснява какво е душ система - накратко казано, това е душ-стойка с различни приспособления и два вида лейки. Въпреки тази простотата на конструкцията, тя е доста сериозна и най-важното, не е евтина – това устройство осигурява удобство при извършването на хигиенни процедури и служи, като прекрасно допълнение към интериора на банята. В тази статия ще разгледаме какво представляват тези системи, какви са предимствата им и от къде може да се снабдите с такава джаджа.

Същност

По начина си на монтаж, това приспособление се дели на два вида - със скрит монтаж и външен.

В първия случай не се виждат никакви тръби, тъй като те са вкопани в стената още при ремонта на помещението. Във втория случай има стойка, която може да се купи от магазина със смесител или без него. Разновидностите тук са доста, но всички те са обусловени от присъствието на една или друга добавка.

Като цяло, предназначението е да предоставя комфорт по време на къпане и съответно да изпълнява най-важната си функция - да поддържа хигиената и чистотата на тялото. Видовете могат да варират в зависимост от функционалността. Възможен е вариант с наличие на дюзи за хидромасажни процедури, подвижна част за къпане или комбинация от подвижен и фиксиран компонент.

Предимства

Този тип водни системи за баня имат много предимства и за това са доста предпочитани. Ние ще изброим само най-основните от тях:

  • Лечебно въздействие. Докато класическото вземане на вана отпуска, то къпането под душа може да подпомогне и за облекчаване на умората. Лекарите препоръчват този начин на къпане за обща профилактика.

  • Спестяване на време. Не трябва да чакаме, докато ваната се напълно, а е достатъчно само да пуснем водата и да нагласим нужната температура и готово!

  • Икономия. Пести вода, особено ако го сравняваме с хидромасажна кабина или панел, където има множество дюзи, от които едновременно се впръсква вода. Това би било много добро решение за апартаментите и местата, където има водомери.

  • Подобрява хигиената, което е гаранция за здравето на нашето тяло! С това устройство в тоалетната, вие ще сте винаги чисти и свежи.

Защо от Gaudi-ds

В Gaudi-ds се предлага широка гама от продукти за обзавеждане на банята с голям избор на модели и разновидности на продуктите. Стараем се да поддържаме приемливо съотношението цена/качество, така че нашите клиенти да са доволни от покупката си и това да не натоварва бюджетът им. Също така правим редовни промо-кампании, предлагаме професионално обслужване, даваме гаранция за качество и условия за безплатна доставка. Така, че не се колебайте повече, а ни потърсете!

Споделете чрез:

Горещи оферти