Научете още нещо за структурите за вграждане

Банята отдавна е престанала да бъде просто място, където човек се грижи за личната си хигиена. За тези помещения вече се предлагат високотехнологични решения, които могат да го направят удобно и спокойно място за релакс и масажни процедури. Едни от тези джаджи са структурите за вграждане.

Модерни пространства

Банята, изградена на базата на такива решения, изглежда изключително модерна и пространствена, благодарение на това, че цялото оборудване е интегрирано и няма стърчащи и минаващи излишни елементи, взимащи допълнително място от помещението. Също така се получава визуална обширност, благодарение на това, че тоалетната чиния и останалите компоненти от обзавеждането са интегрирани в стената и всеки кът от пода остава напълно достъпен.

Избор и гъвкавост

Избирайки решенията за вграждане, вие вече получавате необходимата Ви гъвкавост сами да определяте разположението на отделните елементи от санитарното обзавеждане, особено при малките и ограничени пространства. С тези системи вие получавате:

  • съвременен и модерен дизайн;

  • комфорт и удобство при употреба;

  • най-новите и съвременни технологични решения;

  • практичност при обзавеждането.

Разнообразието на такива продукти е вече толкова голямо, че единственото съществуващо ограничение се крие във вашето въображение. Използвайки гипсокартон при вътрешното оформление на санитарния кът, вие отделяте едно пространство, което може да послужи за монтирането в него на всякакви допълнителни аксесоари, така че всички монтажни и инсталационни системи да останат скрити зад него. Това от своя страна прави помещението да изглежда по-просторно и естетически по-добре.

Лесна инсталация

Нашите структури за вграждане са проектирани, така че да се инсталират лесно и бързо, без значение дали се намирате на етап планиране на банята или модернизирането на вече съществуваща. Специалните рамки, върху които се извършва целия монтаж поемат тежестта на продукта, без това да оказва натиск върху стената.

Този тип структуриране на цялата система образува един модул, който просто се монтира зад гипсокартона или се вкопава в стената, като навън се вижда само компонента, който се употребява.

Дизайн и технология

Дизайнът на това оборудване е в пълно съответствие с изискванията на съвременните тенденции, а технологията е първа по рода си. 

Това е така, защото инсталацията на съответния компонент предварително е направена върху монтажна рамка, която просто се скрива в стената и се свързват отделните елементи към отводнителната или водоподаваща система. Всичко това може да го направи и не квалифициран в областта човек, но има и акценти, за които ще говорим в друга наша статия.

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: