Как да разкрасим банята с аксесоари

Когато ремонтът в банята е завършен и изглежда, че той е напълно готов, за да Ви дари наслада, имате усещането, като че ли в нея липсва нещо специално. И с право, защото освен красивите плочки по стените и пода, душ кабината и другото санитарно оборудване, това помещение се нуждае от допълнителни аксесоари и предмети за обзавеждане, които ще го направят удобно и функционално. Така че в тази статия ще стане дума за стилните атрибути.

Разнообразието

Такива необходими аксесоари за баня като сапунерка, чаша за четка за зъби, закачалки, дозатори за течен сапун, кошче за боклук и други е най-добре да се купуват в комплект. На първо място, комплектът ще ви излезе по-евтино, отколкото закупуването на всеки един от тях поотделно и на второ място, тези комплекти са изработени в един стил, което ще изглежда атрактивно на фона на дизайна на помещението.

Днес за най-популярни се считат хромираните, стъклени и метални принадлежности. Но, заедно с тях, активно се използват керамичните, дървени и пластмасови атрибути. Възможна е и комбинация от материали, като например държачите могат да бъдат хромирани, а сапунерката и чашата да са изработени от керамика или стъкло – матирано, прозрачно, полупрозрачно или цветно.

Стил и индивидуалност

Изгодно и ефектно ще изглеждат оригиналните цветни атрибути. Цветовата схема и разцветката могат да бъдат разнообразни - от цветна и морска тематика, до абстрактни или черно-бели цветове. Изборът ще зависи от това, какъв е стилът на оформление. Той може да бъде:

  • минимализъм;

  • морски;

  • етностил и много дуруги.

Всичко е въпрос на лични предпочитания и възможности.

Помнете само, че е по-добре да отдавате предпочитания на по-качествените, надеждните и разбира се възможно най-безопасните аксесоари за баня. За да направите интериора интересен и способен да подобрява настроението ви, опитайте се да подберете не простите и стандартни принадлежности, а оригиналните, забавните и стилни варианти. Препоръчително е всеки от тях да има своя чар, без да излиза от общия дизайн, а напротив - да подчертава концепцията си и да стане неразделна част от него. Всяка вещ трябва да се слива с интериора така, че все едно тя е била винаги на това място.

Защо Gaudi-ds

Gaudi-ds е специализиран интернет магазин за продажба на санитарно оборудване и може да предложи адекватни цени и страхотно качество на продуктите с гаранция и кратки срокове за доставка. При нас също така Ви очакват атрактивни предложения, като условия за безплатна доставка и възможност за връщане на закупените от нас вече продукти и професионално обслужване. Очакваме Ви!

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: