Още пространство в банята с шкафове тип колони

Когато избирате обзавеждане за мокрите помещения, отделете достатъчно време, за да вземете най-доброто решение. Разнообразието от модели, от една страна, ще ви затрудни с избора, но от друга - ще ви позволи да намерите точно това, което търсите. В случай че разполагате с по-малко пространство в банята, но имате нужда от шкафове, колонните модели са едно много практично решение. Те ви позволяват да съхраняване всички санитарни принадлежности, като не заемат голяма част от свободното пространство. 

Какви размери колонни шкафове се срещат най-често

Шкафовете колони се вписват чудесно във всяко помещение, независимо колко голямо е то. Те са водоустойчиви и гарантират безпроблемна експлоатация за дълъг период от време. Размерите, които предлагаме са различни, за да може да задоволим нуждите на всеки наш клиент. Сред най-често срещаните са 40/40/180, 25/18/140, 30/20/140. Разбира се, има и много други модели тип колони, сред които да избирате. Освен това благодарение на разнообразието от продукти в каталога на Гауди-дс, изберете сред:

  • Двойни шкафове колони;
  • Долни или горни;
  • Високи и правоъгълни;
  • С вратички или без;
  • Прави или ъглови.

Съветваме ви внимателно да избирате, за да намерите този, който би бил най-подходящ за вашите нужди.

Какво можем да съхраняваме в тях

Благодарение на това, че са изключително устойчиви на влага, в тях може да съхранявате всичко, за което се сетите. Препарати, санитарни принадлежности или кърпи - няма значение, защото всичко ще бъде прилежно съхранено. Някои от моделите тип колони, които предлагаме са с вграден кош за пране, което ги прави още по-практични и добро решение за всяка баня или пространство, в което има влага. Открийте най-подходящия за вашето санитарно помещение продукт сами или се обърнете към нашите консултанти. Тяхното компетентно мнение ще ви помогне да сте напълно удовлетворени от избора.

Защо са страхотен избор, ако имаме малка баня

Добре е в по-малките бани да не бъде претрупано с мебели и аксесоари. Те още повече биха стеснили пространството и биха създали некомфорт. Знаем, че шкафовете са изключително необходими, независимо колко голяма е банята. Колонните модели са най-добрият избор за малките помещения, защото, освен че не заемат много място, са и изключително практични. Изберете нисък или висок модел в зависимост от мястото, с което разполагате. Изработени са от висококачествени водоустойчиви материали, които ще ви осигурят безпроблемно ползване за дълъг период от време.

Споделете чрез:

Горещи оферти

Безплатно обаждане