Видове и спецификации на облицовъчните плочки

Плочките, като облицовъчен материал, са известни от десетки и дори стотици години назад и до ден днешен широко се използват в довършителното строителство за интериорни и екстериорни проекти. Защо не им отминава модата и кое ги прави толкова предпочитани, какви видове ще откриете в нашия онлайн магазин ще се опитаме да разясним по-долу.


Защо да сложите плочки на стените си?

Защото те се изработват от изключително плътна, термично обработена безопасна глина с безпореста структура, не позволяваща проникването през нея на влага и вода. На следващо място, те са изключително здрави и устойчиви на механични влияния, а в момента на пазара са достъпни всевъзможни размери и форми. Цветовата им палитра е всеобхватна, покривайки и най-нестандартните и индивидуални желания.

Плочките за облицовка на стена притежаващ също термична устойчивост и издържат на температури дори над 100 градуса по Целзий. Дълги години след полагането им и при правилна поддръжка, те ще запазят първоначалния си прекрасен облик, не избледняват от слънцето и не се протриват от водата и ходенето по тях. Лесни са за поддръжка и не се поддават на агресивните почистващи препарати.

За кои помещения могат да се използват?

Предимно намират приложения в местата, където нивото на влажност е високо, а такива са например:

  • баня, кухня - тук се използват като облицовка за стена, защото в тези зони от дома редовно се употребява вода и в тях влажността във въздуха обикновено е по-висока, отколкото в останалите помещения от къщата;
  • коридор, всекидневна - предимно приложение намират на пода, защото често се ходи по тях с мокри или кални обувки, а както споменахме и по-горе, лесни са за почистване и поддръжка;
  • навън - устойчивостта им на студ и пек ги превръща в чудесно решение за приложение навън, без значение дали ще се поставят на пода, фасадата или на външните стълби.

Какви видове предлагаме?

Разновидностите при нас онлайн на Gaudi-ds са огромни и на достъпни цени, но предимно ще откриете:

  • имитация на камък - най-предпочитаното покритие, придаващо битова обстановка и уют на помещението;
  • имитация на тухла - създава впечатление за арт обстановка и ефектът е много приятен. Подобно приложение е приемливо в хола или всекидневната.

Заповядайте онлайн при нас дори и в този момент и разгледайте невероятните ни предложения. Всички те са налични на склад, а цените им са без аналог в отрасъла. Постарали сме се да предоставим подробни продуктови описания, но ако възникнат въпроси, на които не откривате отговорите в сайта, потърсете ни. Нашите експерти са на линия през работно време и с радост ще отговорят на питанията Ви.

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: