Какви мебели да използваме за банята?

Правилно подбраната мебелировка в банята е много важен момент в обзавеждането, защото до голяма степен от нея зависи как ще изглежда цялостния интериор. За да направите точния подбор обаче е нужно да знаете някои правила и насоки, които ще споделим с Вас по-долу.

Какви мебели за баня се предлагат в Gaudi-ds?

В онлайн магазина имаме разнообразие от различни по размери и брой на вратите луксозни или обикновени шкафове, до такива с вграден умивалник и чешма, изработени от висококачествена пластмаса. Имаме и варианти с огледала на вратите, с правоъгълни и овални форми, единични и комбинирани модели.

Наред с всичко по-горе, получавате и асортимент от комплекти, състоящи се от горни и долни шкафчета, изработени в един стил, за да могат по-лесно и елегантно да се впишат в цялостния интериор на помещението. Получавате и достъп до модели с допълнително осветление или с двойни комбинирани умивалници и т.н.

Цветовите решения отново изобилстват, така че да намерите най-подходящите за очакванията и предпочитанията Ви. Например имаме от чисто класическо бяло, до варианти с дървесна нотка, различни нюанси и комбинация от такива. Всичко се предлага на изключителни цени и с гаранция за качество.

Как да избера?

Въпреки голямото разнообразие от вариации, правилната селекция от цялата тази гама е ключова за добре изглеждащата и модерна съвременна баня. Ето защо, преди да пристъпите към поръчка е нужно да сте запознати с някои детайли:

  • Бъдете наясно с размерите на помещението. Ако то е компактно и с оскъдно пространство, трябва да прибегнете към обзавеждане с по-миниатюрни габарити, което трябва да се разполага максимално порядъчно. Подходящи за случая са окачените структури;

  • Вземете в предвид и членовете на семейството. Ако имате малко детенце, ще са Ви нужни по-обемисти шкафове, в които да поставяте тоалетните му принадлежности, бельо и т.н;

  • Формата и дизайна. Ако санитарният Ви кът е създаден или искате да бъде направен в определен стил, значи и мебелировката трябва да отговаря на неговите особености.

В магазина се поинтересувайте за начина на окачване на отделните компоненти по стените. Ако мястото Ви е с ограничени размери и е тясно, прибегнете до моделите тип колона, монтиращи се в ъглите за пестене на пространство.

Кои са подходящи?

Компактните и удобни правоъгълни форми са често предпочитани варианти за по-тесните помещения, защото се монтират в близост до ъглите. Също така, посредством висящите по стените мебели можете да прикриете отделни строителни дефекти и да спестите значително място на пода.

Шкафчето с вградения в него умивалник също доста често се предпочита, защото в него могат да се скрият всички тръби от водопроводната и канализационна система и в същото време отвън изглежда красиво и стилно. То е предназначено да се съхраняват в него различните перилни и почистващи препарати.

Споделете чрез:

Напишете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар: