Конвектори серия standard

Конвектори Филтри

Подкатегории

Активирани филтри:
  • Серия: Standard
Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 4.30 от 20 отзива
Оценка 4.30 от 20 отзива

ADAX Standard конвекторни печки

С наближаване на зимния сезон, всеки започва да се замисля над изгодните за отопление на дома варианти, двуомейки се дали да заложи на класическия дървен материал и парната инсталация или да се възползва от нещо иновативно и съвременно, което би могло значително да му улесни живота. Да, такива варианти вече съществуват и един от тях са конвекторните печки от серията Standard на норвежката компания ADAX.

Какво е специфично за серията

Продуктите от серията са с класически дизайни, строги форми и базово ниво на функционалност, позволяващо монтирането на конвекторите в сухи помещения. Електрическите модели са снабдени със защита от прегряване с автоматично повторно включване и IP20 клас на защита. За поставяне на конвектора на пода (за временна настройка) опционално можете да закупите и крачета за целта.

Моделите са ергономични: те са лесни за използване и не изискват специфична поддръжка. Едно от предимствата на печките ADAX е автоматичната защита от прегряване, което ги прави пожаробезопасни по време на експлоатация. Продуктите на ADAX намаляват изгарянето на кислород и  употребата им в детски стаи е безвредно.

Те са с нискотемпературен преден панел, за да не може детето ви да се изгори и имат възможност за въвеждането на седмично разписание за включване и изключване.

Какви разновидности ще намерите в магазина на Gaudi DS

Имате алтернативи за избор, както по размери на продукта и по мощности и функционалност. Формата също е от значение, за това ние предлагаме отоплителни печки с ниски, но издължени корпуси или къси и високи версии. Всичко според предпочитанията на клиента.

При нас отоплителните уреди имат:

  • автоматично действаща термозащита;

  • функция, предотвратяваща замръзване;

  • вариант за стенен монтаж;

  • допълнителна енергоспестяваща приставка;

  • гаранция за качество.

Как да изберете

Обикновено електрическите отоплителни уреди се монтират под прозореца, тъй като именно те са основната причина за топлинните загуби. Правилният избор и фината настройка на  устройството ще ви позволи да създадете приятен комфорт и уют във всяко помещение. Като цяло всичко зависи от големината на отопляемото помещение и дали уреда ще се ползва за спомагателен прибор или за основен.

Защо да изберете Gaudi DS

Онлайн-магазинът Gaudi DS през последните години се наложи, като надежден източник на стоки за дома, предлагайки само качествена продукция с гаранция и на достъпни цени. При нас всеки клиент получава кратки срокове за доставка, индивидуално обслужване, тест-период, позволяващ изпробване на покупката и възможност за връщане срещу възстановяване на платената сума, така че не се бави повече, а се свържи с операторите ни и те с радост ще ти помогнат в правилния избор.