Конвектори серия economic

Оценка 4.69 от 481 отзива

Конвекторите Адакс от серията Economic на първо място са изключителна икономични откъм разход на енергия. Това е възможно благодарение на ергономичния си и изключително стилен дизайн, във вътрешността на който се намира енергийно ефективен нагревател. Уредът също има и термостат, който го включва и изключва, когато околната температура достигне зададената стойност. Всеки от тях пристига с инструкция за монтаж в комплекта си от Гауди ДС, така че не би следвало да изпитвате неудобства.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.69 от 481 отзива

Конвектори ADAX Economic

Ако сте от хората обичащи комфорта и уюта в дома, съчетан с нови технологии, съществува голяма вероятност изключително много да ви допаднат конвекторните печки на норвежката компания ADAX от серията Economic. Те съчетават в себе си съвременен дизайн, който ще се впише във всеки модерен интериор, разнообразие от цветови решения, безопасност и икономичност.

Какво е специфично за серията

Характерното за гамата е, че моделите от нея са изключително красиви и напълно органично се вписват в интериора, което ги прави почти незабележими устройства, но в същото време грижещи се за комфорта и добрия микроклимат в помещението. Тези отоплителни системи предоставят също така:
опростена конструкция и електронен или механичен термостат; 
въпреки достъпната си цена, тези уреди не губят ефективността си; 
електронният или механичен термостат осигурява точно регулиране на температурата и пести енергия; 
има лесна за употреба монтажна стенна система; 
възможност за монтаж на допълнителни крачета.

Как ще пестите електроенергия

Принципът на действие на електрическите конвектори — естествена циркулация на въздуха, когато топлият е по-плътен и се издига над студения. Въздухът вътре в помещението се смесва произволно. Това се постига чрез добра равномерност и скорост на загряване, както и липсата на течение. От тук следва, че няма допълнителни елементи за принудителна циркулация, което пести електроенергия. Нагревателните елементи имат малка маса, топлинна инерция и се нагряват бързо, за разлика от маслените радиатори например. Така, че КПД на тези нагревателни уреди е много висок, а консумираната мощност е дори по-малка, от тази на електрически бойлер. Практически, целият консумиран от конвектора ток се преобразува в топлина. А термостатът позволява да се постигне значителна икономия на електроенергия, защото прибора не работи постоянно, а само при спад в температурата на въздуха. Т.е. циклично. В тази връзка, ако помещението е добре изолирано и има ниски топлинни загуби, използването на такъв уред може да е много изгодно.

Какви разновидности ще намерите в магазина на Gaudi DS

При нас ще откриете огромно разнообразие, както по мощности (от 500W до 2500W), така и по размери. Всичко е с безплатна доставка, удобен монтаж и с гаранция за качество.

Защо да се доверите на Gaudi DS

В магазина Gaudi DS се предлагат само качествени и нови продукти с гаранция, безплатна доставка, кратки срокове за доставка и професионално обслужване. Ако искате да осигурите уют в дома си, вижте нашите предложения само сега на уникални цени!

Препоръчани продукти от каталога:

Име

Произход

Термостат

Серия

Цена

ADAX Economic VP1105 KT P 500W

Норвежки

Механичен

Еconomic

139 лв.

ADAX Economic VP1120 KT P 2000W

Норвежки

Механичен

Еconomic

209 лв.

ADAX Economic VP1125 KET P 2500W

Норвежки

Електронен

Еconomic

349 лв.

ADAX Economic VP1115 KT P 1500W

Норвежки

Механичен

Еconomic

179 лв.

ADAX Economic VP1110 KET P 1000W

Норвежки

Електронен

Еconomic

189 лв.

Филтри

Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите
Обади се