Конвектори серия economic

Оценка 3.70 от 171 отзива

Конвекторите Адакс от серията Economic на първо място са изключителна икономични откъм разход на енергия. Това е възможно благодарение на ергономичния си и изключително стилен дизайн, във вътрешността на който се намира енергийно ефективен нагревател. Уредът също има и термостат, който го включва и изключва, когато околната температура достигне зададената стойност. Всеки от тях пристига с инструкция за монтаж в комплекта си от Гауди ДС, така че не би следвало да изпитвате неудобства.

Виж още Скрий
Оценка 3.70 от 171 отзива

Конвектори ADAX Economic

Ако сте от хората обичащи комфорта и уюта в дома, съчетан с нови технологии, съществува голяма вероятност изключително много да ви допаднат конвекторните печки на норвежката компания ADAX от серията Economic. Те съчетават в себе си съвременен дизайн, който ще се впише във всеки модерен интериор, разнообразие от цветови решения, безопасност и икономичност.

Какво е специфично за серията

Характерното за гамата е, че моделите от нея са изключително красиви и напълно органично се вписват в интериора, което ги прави почти незабележими устройства, но в същото време грижещи се за комфорта и добрия микроклимат в помещението. Тези отоплителни системи предоставят също така:
опростена конструкция и електронен или механичен термостат; 
въпреки достъпната си цена, тези уреди не губят ефективността си; 
електронният или механичен термостат осигурява точно регулиране на температурата и пести енергия; 
има лесна за употреба монтажна стенна система; 
възможност за монтаж на допълнителни крачета.

Как ще пестите електроенергия

Принципът на действие на електрическите конвектори — естествена циркулация на въздуха, когато топлият е по-плътен и се издига над студения. Въздухът вътре в помещението се смесва произволно. Това се постига чрез добра равномерност и скорост на загряване, както и липсата на течение. От тук следва, че няма допълнителни елементи за принудителна циркулация, което пести електроенергия. Нагревателните елементи имат малка маса, топлинна инерция и се нагряват бързо, за разлика от маслените радиатори например. Така, че КПД на тези нагревателни уреди е много висок, а консумираната мощност е дори по-малка, от тази на електрически бойлер. Практически, целият консумиран от конвектора ток се преобразува в топлина. А термостатът позволява да се постигне значителна икономия на електроенергия, защото прибора не работи постоянно, а само при спад в температурата на въздуха. Т.е. циклично. В тази връзка, ако помещението е добре изолирано и има ниски топлинни загуби, използването на такъв уред може да е много изгодно.

Какви разновидности ще намерите в магазина на Gaudi DS

При нас ще откриете огромно разнообразие, както по мощности (от 500W до 2500W), така и по размери. Всичко е с безплатна доставка, удобен монтаж и с гаранция за качество.

Защо да се доверите на Gaudi DS

В магазина Gaudi DS се предлагат само качествени и нови продукти с гаранция, безплатна доставка, кратки срокове за доставка и професионално обслужване. Ако искате да осигурите уют в дома си, вижте нашите предложения само сега на уникални цени!

Препоръчани продукти от каталога:

Име

Произход

Термостат

Серия

Цена

ADAX Economic VP1105 KT P 500W

Норвежки

Механичен

Еconomic

139 лв.

ADAX Economic VP1120 KT P 2000W

Норвежки

Механичен

Еconomic

209 лв.

ADAX Economic VP1125 KET P 2500W

Норвежки

Електронен

Еconomic

349 лв.

ADAX Economic VP1115 KT P 1500W

Норвежки

Механичен

Еconomic

179 лв.

ADAX Economic VP1110 KET P 1000W

Норвежки

Електронен

Еconomic

189 лв.

Конвектори Филтри

Подкатегории

Активирани филтри:
  • Серия: Economic
Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече