Ъглови моноблокове

Оценка 4.69 от 229 отзива

Ъгловите моноблок тоалетни намират все по-голямо приложение в съвременните бани, поради тяхната дълготрайност, ефективност и достъпна цена. Но защо се произвеждат? Кому са нужни? Какви са видовете им? Ще научим по-долу.

Кога е подходящ ъглов моноблок

Голям проблем на днешните санитарни помещения е тяхното ограничено пространство, където всеки сантиметър е ценен и тук максималното оптимизиране на разположението на оборудването е от значение. В тази връзка, на пазара се появиха специалните подобни решения, не отстъпващи по нищо на стандартните, но пестящи голямо пространство от помещението.

Тук формата на казанчето е триъгълна, така че монтажът да може да се извърши в ъгъла. Поставянето не се различава по нищо от стандартната процедура, но изводът от водопровода трябва да е съобразен с това разположение. Ако отвеждането е странично, тук отново има значение разположението на канализационната тръба и то трябва да е съобразено с подобно позициониране.

Какви видове има

Въпреки, че ъгловата форма налага някои ограничения от към дизайнерска гледна точка, все пак съществува избор и от към няколко параметъра и при този тип продукти. Като цяло имаме достъп до два основни вида - стоящи на пода и стенни, висящи във въздуха. Първия тип са по-употребяваните и разпространените, поради своята доста по-ниска стойност.

Вторите са с така наречената структура за вграждане, в основата на която стои доста масивна стоманена конструкция, върху която се намира казанчето за водата. В случая, цялата система и конструкцията са вградени в стената и всъщност виждаме само тоалетната чиния, която изобщо не докосва пода. Въпреки привидно нестабилната конструкция, тя може да издържи до 400 кг тегло, така че не се притеснявайте, че може да се откачи.

Последният вариант всъщност е и най-ефективният от към пестене на място в помещението, но пък и по-скъпия. Тук запазваме цялата площ от пода свободна и се създава илюзията за по-просторна обща пространственост.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото ако сте от хората, залагащи на дълготрайността, красотата и безпроблемната функционалност на покупките, то тогава със сигурност трябва да се доверите на онлайн магазина Gaudi DS. Още повече, че при нас получавате:

  • Актуални и нови санитарни продукти;

  • Възможно най-достъпните цени, съответстващи на качеството на изработката;

  • Регулярни промоционални кампании за изгодно пазаруване;

  • Пълно съдействие от страна на нашите професионалисти относно правилния избор;

  • Достъп до екип от експерти, готови да поемат задачата по пълното създаване на 3D визуален проект на бъдещата Ви баня и неговата реализация;

  • Възможност за връщане на покупката или нейната подмяна;

  • Безплатна доставка, ако поръчате стоки, чиято обща цена надвишава 399 лв.

Виждате само малка част от изненадите, криещи се зад магазина на Гауди, така че заповядайте при нас и в случай на нужда ни потърсете. Очакваме Ви!

В момента няма продукти за тази категория и филтър. Ако желаете да бъдете уведомени, когато има налични продукти, запишете се чрез формата по-долу.

Уведомление при наличност

Филтри

Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите