Матирани паравани за баня

Оценка 4.70 от 37 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 37 отзива

Матираните паравани за баня, които са направени от стъкло се характеризират със своята простота на монтажа и елементарна функционалност. За какво се използват и защо да отдадем предпочитание на онлайн магазин Gaudi DS, защо цените им са най-добрите?

Какво представляват матираните паравани за баня

Те обикновено в повечето случаи изпълняват ролята на декоративна преграда от стъкло, което е с обков от неръждаема стомана за дълготрайна красота и функционалност. Съществуват матирани паравани за баня, които са стационарни и нямат подвижни части. Те се прилагат, когато в самото санитарно помещение искате да поставите декоративна преграда за отделяне на зона за къпане. В онлайн магазин Gaudi DS обаче се предлагат и такива с подвижна отваряща се и затваряща част, които позволяват цялата мокра зона да се затвори.

Когато има подвижни части, задължително се предвиждат дръжки за удобен захват, както и механизъм за плавно движение. Когато се използва стоманен обков и естествено поне 6 мм стъклено покритие, продуктът е изключително дълготраен и при правилна грижа, дълго след покупката запазва първоначалната си отлична външност. Каква обаче е технологията за непрозрачност и защо стъкленият вариант е за предпочитане?

Как се изработва стъклото

То може да бъде закалено или обикновено, а самия процес се извършва по различни технологии:

  • с киселинно съдържащи препарати;

  • пясъкоструя;

  • химическа обработка.

Всяка от тях цели да намали прозрачността на стъклото, но то да запази своята гладкост и добър външен вид. Друга отличителна особеност на този вид покритие, е че по него пръстовите отпечатъци почти не се забелязват, както и леките замърсявания, което не налага забърсване веднага след употреба. В същото време, поради своята перфектна гладкост, покритието е изключително лесно за почистване и поддържане. Какво обаче е най-голямото предимство на стъкления вариант от онлайн магазин Gaudi DS?

Защо се характеризира с отлична здравина

Защото използването на матирани паравани за баня от онлайн магазин Gaudi DS могат да бъдат със закалено или обикновено стъклено покритие. В първия случай, вариантът е изключително издръжлив на механично въздействие и трудно може да бъде счупено, докато обикновения вариант е по-податлив на деформация и счупване. Разбира се, прибягването към закалено решение е препоръчително ако например имате малки деца или проблемни такива, които са много активни.

Също, използването на стъклени матирани паравани за баня носят със себе си още куп предимства, като това, че с времето покритието не избледнява и не променя своите характеристики за разлика от пластмасовия аналог. За да се възползвате, непременно заповядайте в онлайн магазин Gaudi DS, където цените са сред най-изгодните.

Филтри

Цвят на стъклото
Профил
Врати
Изчисти филтрите
ContactОбади се